Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σπάιντερμαν» και «Μπάτμαν» στην πλάτη του Νεϊμάρ - Απίστευτη φώτο!
| 2018-10-25 08:28:00

«Σπάιντερμαν» και «Μπάτμαν» στην πλάτη του Νεϊμάρ - Απίστευτη φώτο!

Sportdog Team
«Σπάιντερμαν» και «Μπάτμαν» στην πλάτη του Νεϊμάρ - Απίστευτη φώτο!

Καταπληκτικό σχέδιο...

Δεν είναι μυστικό ότι όταν δεν ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ο Νεϊμάρ «πέφτει» με μανία στα δύο αγαπημένα του χόμπι: στο διάβασμα κόμικς και στην... τέχνη του σώματος.

Πραγματικά, τα εξωαγωνιστικά «πάθη» του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν... συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα με το που κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας γραφικής σειράς: «Inked: Art Animates Life», μία ιστορία με έναν σούπερ-ήρωα με μαγικά τατουάζ!

Αφού πέρασαν μερικές εβδομάδες, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να συνδυάσει και πάλι τις «δίδυμες αγάπες του» με την τελευταία προσθήκη στην προσωπική του συλλογή από τατουάζ. Έχοντας ήδη καλύψει όλο του το σώμα με μελάνι, ο επιθετικός της Παρί κατάφερε να βρει λίγο ελεύθερο χώρο στην πλάτη του για μερικά νέα κομμάτια.

Μοιράζοντας μια εικόνα του έργου του στο Instagram, ο υπεύθυνος των καλλιτεχνικών τατουάζ, Τιέρες Παΐμ από το Σάο Πάουλο, έσπευσε να κάνει γνωστό ότι: «Όπως γνωρίζετ όλοι, ο Νεϊμάρ είναι οπαδός των χαρακτήρων "Σπάιντερμαν" και "Μπάτμαν". Σήμερα είχα την ευχαρίστηση να τα τοποθετήσουμε και τα δύο στο δέρμα του!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags