Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία ατάκα Γαλανόπουλου για πρωτάθλημα και ΑΕΚ - «Για αυτό χάσαμε από Μπάγερν»
| 2018-10-25 10:21:00

Κορυφαία ατάκα Γαλανόπουλου για πρωτάθλημα και ΑΕΚ - «Για αυτό χάσαμε από Μπάγερν»

Sportdog Team
Κορυφαία ατάκα Γαλανόπουλου για πρωτάθλημα και ΑΕΚ - «Για αυτό χάσαμε από Μπάγερν»

Ο νεαρός άσος μίλησε για όλα...

Αναλυτικά, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για: 

-την ήττα από την Μπάγερν: «Νομίζω ότι αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν η ποιότητα της Μπάγερν. Σε κάθε λεπτό, οποιαδήποτε στιγμή χαλάρωνες ή υπήρχε μια αδράνεια στην άμυνα, έβρισκαν τον τρόπο να χτυπήσουν εκεί. Κάποια στιγμή θα ερχόταν το γκολ και μετά το 1-0 πέσαμε ψυχολογικά και ήρθε γρήγορα το δεύτερο γκολ. Πάντως πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ακόμη και τη νίκη όπως κυλούσε το παιχνίδι μέχρι το 60’». 

-την εμπειρία από το Champions League: «Ήταν μια εμπειρία ζωής να παίζεις απέναντι σε τόσους μεγάλους παίκτες. Από εκεί και πέρα έχουμε ήδη παίξει σε τρία παιχνίδια, αυτό είναι το τρίτο μας ματς στο Champions League και νομίζω πως σιγά-σιγά θα πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας πως θα πρέπει να παίρνουμε κάτι από αυτόν τον θεσμό». 

-το ματς της Κυριακής με τον Άρη: «Νομίζω πως δεν θα μας επηρεάσει ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών. Σίγουρα θα ήταν αλλιώς και με ωραία ατμόσφαιρα με κόσμο, αλλά νομίζω πως θα δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο και εννοείται πως στοχεύουμε και σε αυτή την αναμέτρηση στο τρίποντο». 

-το αν η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα μετά την αφαίρεση βαθμών: «Εννοείται! Η αφαίρεση βαθμών είναι κάτι που δεν είχαμε στο πρόγραμμά μας, αλλά δεν μας επηρέασε καθόλου. Όπως είδαμε και ο Ολυμπιακός χάνει βαθμούς και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να παίρνει νίκες. Ευελπιστούμε πως σιγά-σιγά θα καλύψουμε τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθεί το πρωτάθλημα και πολλά μπορούν να συμβούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags