Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγραψε ιστορία ο Σαλάχ - Τρομερό στατιστικό με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-25 13:26:00

Έγραψε ιστορία ο Σαλάχ - Τρομερό στατιστικό με τη φανέλα της Λίβερπουλ

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία ο Σαλάχ - Τρομερό στατιστικό με τη φανέλα της Λίβερπουλ

Τεράστιος παίκτης...

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε στην άκρη, κάθε αμφιβολία σχετικά με την κατάστασή του, σημειώνοντας δύο γκολ στο 4-0 της Λίβερπουλ επί του Ερυθρού Αστέρα στην 3η αγωνιστική του Champions League και έγινε ο ...γρηγορότερος παίκτης που έφτασε τα 50 γκολ στην Ιστορία του συλλόγου.

Ο Σαλάχ έφτασε στο κατόρθωμα πιο γρήγορα από οποιονδήποτε παίκτη της Λίβερπουλ στην Ιστορία, επιτυγχάνοντας τα 50 γκολ σε 65 παιχνίδια,  12 πιο γρήγορα από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, Αλμπερτ Στάμπινς στη δεκαετία του 1940.

«Είναι ένα σπουδαίο ρεκόρ και είμαι πολύ υπερήφανος. Θέλω απλώς να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια. Ο τρόπος που παίζουμε και το σύστημα είναι διαφορετικό, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι μεταξύ μας», ανέφερε σχολιάζοντας και την συνεργασία του με Φιρμίνιο και Μανέ.

Η συμπλήρωση τεσσάρων αγώνων χωρίς γκολ, έκανε κάποιους να αναρωτιούνται, εάν ήταν σε θέση να πλησιάσει τα 44 γκολ του σε όλους τους αγώνες την περασμένη σεζόν. Από χθες το βράδυ, οι σκέψεις τους μπορεί και να άλλαξαν...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags