Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κούγιας πήρε το όπλο του - Έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ - Τι αναφέρει!
| 2018-10-25 15:03:00

Ο Κούγιας πήρε το όπλο του - Έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ - Τι αναφέρει!

Sportdog Team
Ο Κούγιας πήρε το όπλο του - Έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ - Τι αναφέρει!

Κάνει απολογισμό για την παρουσία της διαιτησίας στα ματς της ΑΕΛ και αναρωτιέται...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα παραθέτουμε τις διαιτησίες που είχε η ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι σήμερα στο Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή 2018-2019:

1ος αγώνας: Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ. Ορίστηκε ο νεαρός διαιτητής κ. Γκορτσίλας. Η διαιτησία του ήταν αντικειμενική και κερδίσαμε εύκολα 0-1 εκτός έδρας. 4 κίτρινες κάρτες εις βάρος μας. Από την ημέρα εκείνη ο διαιτητής αυτός δεν ορίστηκε ξανά ούτε πρώτος ούτε τέταρτος.

2ο αγώνας: Άρης – ΑΕΛ . Διαιτητής ορίστηκε ο Τζοβάρας, ένας διαιτητής ο οποίος έχει διαιτητεύσει ελάχιστα παιχνίδια Α’ Εθνικής και ο οποίος έκανε μια απόλυτα μεροληπτική διαιτησία στο δεύτερο ημίχρονο εις βάρος μας με αποκορύφωμα το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε στο 72ο λεπτό στο οποίο προηγήθηκαν δύο επιθετικά φάουλ. 6 κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας.

3ος αγώνας: ΑΕΛ - Παναθηναϊκός. Με πρώτο διαιτητή τον Κομίνη και τέταρτο τον Παπαπέτρου. 4 κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας.

4ος αγώνας Ατρόμητος - ΑΕΛ. Διαιτητής ο νεαρός Βρέσκας και βοηθός ο Ευθυμιάδης. Ο βοηθός Ευθυμιάδης άφησε 5 μέτρα οφσάιντ στον παίκτη που έκανε τη σέντρα και δεχτήκαμε το 1ο γκολ. 5 κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας.

5ος αγώνας ΑΕΛ – Παναιτωλικός. Ικανοποιητική διαιτησία Κουτσιαύτη χωρίς να μας απειλήσει η αντίπαλη ομάδα. 5 κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας.

6ος αγώνας Ξάνθη – ΑΕΛ. Ο αγώνας όπου οι Λάμπρου, Απτόσογλου, Γιαννίκος και Φωτιάδης οργίασαν εις βάρος μας και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και πρωτοφανή σχόλια πανελληνίως και παγκοσμίως για την ελληνική διαιτησία. 5 κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας και 2 κόκκινες.

7ος αγώνας ΑΕΛ – Λαμία. Με πρώτο τον Κομίνη και τέταρτο τον Ζαχαριάδη, αυτόν που πέρυσι μας απέκλεισε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κατακυρώνοντας το άκυρο εκτός έδρας γκολ του Μασούντ με το οποίο αποκλειστήκαμε. Δεν απέβαλλαν με απευθείας κόκκινη στο 42' τον Βάντερσον της Λαμίας. 2 κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας.

Στο 8ο παιχνίδι μας ορίστηκε διαιτητής ο Παπαπέτρου, ο οποίος στον περσινό δεύτερο ημιτελικό στην ΑΕΚ κράτησε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις 6 λεπτά, ενώ προηγουμένως αμέλησε να αποβάλλει τον Μπακάκη που έκοψε στα δύο το πόδι του Χούμπτσεφ, δίνοντας μάλιστα και ανάποδο φάουλ για να δικαιολογήσει την απόφαση του. Ως γνωστό ο Παπαπέτρου είναι ο διαιτητής που έδωσε οφσάιντ από πλάγιο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό το 2012 και μνημονεύεται μέχρι σήμερα για την απόφαση του αυτή. 


Συνοψίζοντας ο έκπληκτος Έλληνας οπαδός παρατηρεί ότι εκτός έδρας μας ορίζονται άπειροι νεαροί διαιτητές και αν διαιτητεύσουν αντικειμενικά δεν ορίζονται ξανά και στην έδρα μας ορίζονται μονίμως οι κύριοι Κομίνης, Παπαπέτρου και Ζαχαριάδης.


Και το ερώτημα είναι: Υπάρχει κάποιο σχέδιο ή είναι ατυχής συγκυρία;

Με τιμή»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags