Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνοιξε κόντρα με οπαδό του Άρη ο Σαββίδης - Σκληρή απάντηση για το ντέρμπι
| 2018-10-25 17:47:00

Άνοιξε κόντρα με οπαδό του Άρη ο Σαββίδης - Σκληρή απάντηση για το ντέρμπι

Sportdog Team
Άνοιξε κόντρα με οπαδό του Άρη ο Σαββίδης - Σκληρή απάντηση για το ντέρμπι

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον παράγοντα του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης άνοιξε διάλογο με οπαδό του Άρη, ο οποίος κατέκρινε τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας, που είχαν ως αποτέλεσμα οι φίλοι του Άρη να ταλαιπωρηθούν με την είσοδο τους στο γήπεδο στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη:

«Φίλε καθόλου απαρατήρητο δεν πέρασε, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Δεν ζω αλλού φίλε. Άκουσα και εγώ πως υπήρχε μεγάλη αναμονή, για να μπείτε στο γήπεδο, αλλά καταλαβαίνει πως αυτό ήταν το σχέδιο της αστυνομίας, για την ασφαλή άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ και όχι της δικής μου.

Δεν έχω ζητήσει ποτέ προστασία από την αστυνομία, πουθενά, όχι γιατί είμαι μάγκας, αλλά γιατί δεν μου αρέσει να απασχολώ τα όργανα της δημόσιας τάξης ενώ έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο σημαντικά πράγματα στη δουλειά του. Εύχομαι ειλικρινά να φτάσουμε σε σημείο να μην χρειάζεται καν αστυνομία στο γήπεδο.

Να κάνουμε χαβαλέ και καζούρα στα Social Media, χωρίς να μου βρίζουν αισχρά την οικογένειά μου. Σε παρακαλώ άλλη φορά να μην βγάζεις συμπεράσματα αν με νοιάζει ή όχι, χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags