Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο σκηνικό με Λάζαρο στη λήξη – Δεν μπορούσε να το πιστέψει, τι έκαναν οι συμπαίκτες του!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-25 22:40:00

Απίστευτο σκηνικό με Λάζαρο στη λήξη – Δεν μπορούσε να το πιστέψει, τι έκαναν οι συμπαίκτες του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο σκηνικό με Λάζαρο στη λήξη – Δεν μπορούσε να το πιστέψει, τι έκαναν οι συμπαίκτες του!

Τρομερό αυτό που συνέβη στο Λουξεμβούργο.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε στο Λουξεμβούργο, όπου κατάφερε τελικά να φύγει νικητής από την έδρα της Ντουντελάνζ με 2-0.

Οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες και φαντάζει… παράδοξο στατιστικά που σκόραραν μόλις δύο φορές, με τον Τοροσίδη και αυτογκόλ του Γιορντάνοφ από πλασέ του Φορτούνη.

Στο αποψινό ματς η μπάλα… δεν ήθελε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Λάζαρος είχε δοκάρι στο 23’, εν συνεχεία έχασε το… άχαστο σε κενό τέρμα στη φάση του 44’, ενώ στο 76’ είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του και την μπάλα να καταλήγει ξανά στο δοκάρι.

Ο διεθνής άσος δεν πίστευε την γκίνια που τον διακατείχε, κάτι που φαινόταν από τις αντιδράσεις του, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που… χτυπιόταν μετά τις χαμένες ευκαιρίες του.

Στο τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν προς τον Λάζαρο και τον αγκάλιασαν, παρηγορώντας τον για τις χαμένες ευκαιρίες του. Ο ίδιος ο Έλληνας άσος έδειχνε ανήμπορος να το πιστέψει ότι δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως οι συμπαίκτες του επέδειξαν αλληλεγγύη και τον ενθάρρυναν να συνεχίσει έτσι, αφού η συνολική του παρουσία στο ματς ήταν πολύ θετική.

Πρόκεται αναμφίβολα για μια κίνηση που φανερώνει ότι το κλίμα στο εσωτερικό των Πειραιωτών παραμένει εξαιρετικό, παρά τα μέτρια αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, που οδήγησαν και στο πρόσφατο "μάντρωμα" των παικτών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύγκρουση μεγατόνων, έρχεται «όλεθρος» - Τρομερές «εντολές» από Μαρινάκη-Τίγρη - Όλοι κρύβονται

Τρελό «χουνέρι» Βράνιες στους ΑΕΚτζήδες - Αν το κάνει, θα «πέσει» το ΟΑΚΑ - Το «μπαμ» της χρονιάς;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags