Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ο Αβραάμ Γκραντ έρχεται για να έχει επαφές και να δει το ντέρμπι με την ΑΕΚ
| 2018-10-26 07:30:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Παϊρόζ - Επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του sportdog.gr!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Παϊρόζ - Επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του sportdog.gr!

Το νερό μπαίνει στο αυλάκι...

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Αβραάμ Γκραντ θα βρίσκεται στην Αθήνα την επόμενη Παρασκευή (2/11) προκειμένου να κάνει διάφορες επαφές και παράλληλα να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εξελίξη που δείχνει ο,τι έχει γράψει το sportdog σε διάφορα ρεπορτάζ του το τελευταίο διάστημα μεταξύ των οποίων και στο θέμα με τίτλο Χρυσό deal του Παϊρόζ - Σενάριο που πάει τον Παναθηναϊκό στα αστέρια - Ήρθε και ο Γκραντ, όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι ο Γκραντ είχε βρεθεί στην Ελλάδα και, προφανώς, θα ερχόταν ξανά.

Ακόμα μια σημαντική παράμετρος των εξελίξεων αφορά τον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός βρέθηκε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες, αναζητώντας κατοικία για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο Γκραντ φέρεται να έμεινε κάποιες ημέρες σε ξενοδοχείο, που ανήκει σε συμπατριώτες του. Λέγεται δε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η διαμονή του στο συγκεκριμένο μέρος.

Και αυτό γιατί συντηρείται από κυβερνητικές πηγές η φημολογία ότι οι Ισραηλινοί ιδιοκτήτες «ψάχνονται» να πουλήσουν την επιχείρησή τους και το γκρουπ που εκπροσωπεί ο Πιεμπονγκσάντ φέρεται, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες πάντα, να είναι μέσα στη λίστα των ενδιαφερόμενων αγοραστών, σε ένα deal εκατομμυρίων, ανάφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags