Facebook Pixel Sportdog.gr | Απογοητευμένος ο Πασχαλάκης: «Δεν θέλω να ξανάρθει τέτοια στιγμή...» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-26 11:51:00

Απογοητευμένος ο Πασχαλάκης: «Δεν θέλω να ξανάρθει τέτοια στιγμή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απογοητευμένος ο Πασχαλάκης: «Δεν θέλω να ξανάρθει τέτοια στιγμή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέλυσε τα αίτια της ήττας από την Βίντι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ:

Για την ήττα από την Βίντι: «Ήταν μια βραδιά που μπορεί να μην χρειαστεί να κάνει τίποτα, αλλά να χάσεις με αυτόν τον τρόπο. Δεν μας βγήκε το ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε στη συνέχεια ακόμη πιο δυνατοί. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει στη συνέχεια να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, δεν μπορούμε να σταματήσουμε και φυσικά να μας δώσει δύναμη έτσι ώστε να πορευτούμε καλύτερα».

Για τα γκολ που δέχθηκε: «Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα παιχνίδια και τα λάθη μας. Νομίζω ότι η ομάδα είχε την κατοχή από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να δημιουργείς, πρέπει να τρέχεις πολύ. Δεν θέλω να ξαναέρθει τέτοια στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, μπορεί να γίνουν πολλές φάσεις και να μην δεχθείς γκολ, μπορεί να γίνει μια φάση και να δεχθείς γκολ. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένοι για να μην δεχόμαστε τέτοια γκολ».

Για την αντίδραση που θα βγάλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Όπως είδατε και με την Σπαρτάκ, βγάλαμε αντίδραση πολύ γρήγορα. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά πιστεύω ότι η συνέχεια είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι της Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό, να πάρουμε ψυχολογία και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags