Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευχάριστο για Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση - Ποιος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα;
| 2018-10-26 14:46:00

Ευχάριστο για Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση - Ποιος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα;

Sportdog Team
Ευχάριστο για Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση - Ποιος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα;

Να κι ένα καλό μαντάτο μετά την ήττα από τη Βίντι.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και τέθηκε στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (29/10) στην Τούμπα.

Αντιθέτως, ο μόνος που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο των "ασπρόμαυρων" είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι νίκες φτιάχνουν ψυχολογία και οι ήττες χαρακτήρα. Τη διαφορά στο ποδόσφαιρο, άλλωστε, την κάνουν αυτοί που ξέρουν να διαχειρίζονται τόσο την επιτυχία όσο και την αποτυχία.

Η ήττα από τη Βίντι δυσκολεύει την κατάσταση στον όμιλο του Europa League, αλλά αποτελεί ένα χρήσιμο μάθημα για τη συνέχεια κι αν χρησιμοποιηθεί σωστά δεν κοστίζει κάτι πέρα από ένα δεδομένα κακό βράδυ.
Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει την ορθή διαχείριση, όπως έχει δείξει ότι μπορεί ως τώρα, και να βγει πιο δυνατός από την ήττα.

Λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στη Βίντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν με την κατοχή και το passing, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, έτσι στο ιατρικό δελτίο μένει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο , ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.

Η προπόνηση του Σαββάτου (27.10) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags