Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Χαραλαμπίδου για Τούμπα, Καυτανζόγλειο και «Βικελίδης» - «Υπάρχει νομικό πρόβλημα»!
| 2018-10-26 16:33:00

«Βόμβες» Χαραλαμπίδου για Τούμπα, Καυτανζόγλειο και «Βικελίδης» - «Υπάρχει νομικό πρόβλημα»!

Sportdog Team
«Βόμβες» Χαραλαμπίδου για Τούμπα, Καυτανζόγλειο και «Βικελίδης» - «Υπάρχει νομικό πρόβλημα»!

Αποκαλύψεις για τα γήπεδα ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή.

Τεράστιο νομικό πρόβλημα θα έχει ο ΠΑΟΚ ενόψει της ανέγερσης του νέου του γηπέδου υποστήριξε στο Μetropolis 95.5 η Δέσποινα Χαραλαμπίδου. 

Η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για το ακανθώδες ζήτημα με την έκταση των 7 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε στον ΑΣ ΠΑΟΚ και ανήκει στο Υπερταμείο.

Εκτός αυτού, η κ. Χαραλαμπίδου αποκάλυψε ότι ολόκληρο το «Καυτανζόγλειο» όπως και τμήμα του «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν επίσης εκχωρηθεί στο Υπερταμείο.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε:

«Είμαστε υπέρ της κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ που το χρειάζεται. Εμείς καταγγείλαμε ότι από τα 29 στρέμματα που παραχωρούνται στον ΠΑΟΚ, δυστυχώς τα 7 και κάτι ανήκουν στο Υπερταμείο. Επισημάναμε ότι είναι προβληματικό και άκρως παράνομο να εκχωρούνται ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου. Υπάρχει τεράστιο νομικό πρόβλημα κατά τη γνώμη μου. Δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση ξέρει ποια ακίνητη έχει παραχωρήσει στο Υπερταμείο, πώς τα παραχωρεί στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει νομικό πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσει η ομάδα όταν αρχίσει η κατασκευή του γηπέδου.

Πρέπει να υπάρξει καινούριο ΦΕΚ, αντίστοιχο με αυτό του Ιουνίου του 2018 όπου το συγκεκριμένο ακίνητο εκχωρήθηκε στο Υπερταμείο, που να λέει ότι τα 7,158 στρέμματα τα παίρνουμε από το Υπερταμείο και τα δίνουμε στον ΠΑΟΚ. Αμφιβάλλω αν μπορούν να το δώσουν νομικά.

Εκτός αυτού, στο Υπερταμείο έχει εκχωρηθεί όλο το Καυτανζόγλειο και το 1/3 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Δυο ακίνητα με κωδικούς του Κτηματολογίου που αφορούν τον χώρο του γηπέδου του Αρη, που αφορούν κομμάτι του αγωνιστικού χώρου και κερκίδες, έχουν παραχωρηθεί στο Υπερταμείο.

Ολες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και μου κάνει εντύπωση ότι ενώ όλα αυτά τα δώσαμε στη δημοσιότητα, δεν ακούστηκε φωνή από κανέναν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags