Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκπληξη στον Πέλκα για τα γεννέθλιά του - Τι είπε για το ντέρμπι με ΠΑΟ ο 25χρονος άσος (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-27 15:01:00

Έκπληξη στον Πέλκα για τα γεννέθλιά του - Τι είπε για το ντέρμπι με ΠΑΟ ο 25χρονος άσος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έκπληξη στον Πέλκα για τα γεννέθλιά του - Τι είπε για το ντέρμπι με ΠΑΟ ο 25χρονος άσος (ΦΩΤΟ)

Τέλεια η τούρτα!

Οι συμπαίκτες του Πέλκα στον ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, Δημήτρης Λημνιός, Στέλιος Κίτσιου, αλλά και ο βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας, έκαναν έκπληξη γιορτάζοντας μαζί του τα γενέθλιά του.

«25 λοιπόν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας, μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους προσωπικά άλλα είναι αδύνατον! Από την μεριά μου θέλω να ευχηθώ να έχετε υγεία,προπάντων και να χαμογελάτε συνέχεια! 

Υ.Γ Σίγουρα τα φανταζόμουν και τα ήθελα διαφορετικά τα γενέθλιά μου, αλλά ο προηγούμενος χρόνος μου έμαθε με τον χειρότερο και τον καλύτερο τρόπο ταυτόχρονα πως το ποδόσφαιρο είναι σκληρό.

Μια ήττα, όσο άσχημα κι αν ήρθε, δεν μπορεί να μας πτοήσει. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί από κάθε δοκιμασία. Την Δευτέρα όλοι στο γήπεδο!», ανέφερε στο μήνυμα του ο Δημήτρης Πέλκας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 λοιπον! Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες σας,μακαρι να μπορουσα να απαντησω σε ολους προσωπικα αλλα ειναι αδυνατον! Απο την μερια μου θελω να ευχηθω να εχετε υγεια,προπαντων και να χαμογελατε συνεχεια!!!! Υ.Γ Σίγουρα τα φανταζόμουν και τα ήθελα διαφορετικά τα γενέθλιά μου, αλλά ο προηγούμενος χρόνος μου έμαθε με τον χειρότερο και τον καλύτερο τρόπο ταυτόχρονα πως το ποδόσφαιρο είναι σκληρό. Μια ήττα, όσο άσχημα κι αν ήρθε, δεν μπορεί να μας πτοήσει. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί από κάθε δοκιμασία. Την Δευτερα ολοι στο γηπεδο! #PAOK #PAOKfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags