Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα με το δεξί ο Ηρακλής – Καθάρισε με Περόνε, ακυρώθηκαν δύο γκολ
| 2018-10-27 17:25:00

Πρεμιέρα με το δεξί ο Ηρακλής – Καθάρισε με Περόνε, ακυρώθηκαν δύο γκολ

Sportdog Team
Πρεμιέρα με το δεξί ο Ηρακλής – Καθάρισε με Περόνε, ακυρώθηκαν δύο γκολ

Ο Αργεντινός οδήγησε στη νίκη τον Γηραιό που επικράτησε 1-0.

Πρεμιέρα με το δεξι έκανε ο Ηρακλής στη Football League. O Γηραιός επικράτησε 1-0 του Ηρόδοτου, εντός έδρας χάρη σε γκολ του Εμάνουελ Περόνε.

Το σκορ φαίνεται πλασματικό δεδομένης της εικόνας της αναμέτρησης, στην οποία οι κυανόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, είχαν πολλές ευκαιρίες, ενώ τους ακυρώθηκαν και δύο τέρματα. Πλην του Αργεντίνου πρωταγωνιστής και ο Μάρκος Ντούνης, που έδωσε την ασίστ, ενώ είχε και δύο ακόμη ευκαιρίες μετά από πάσες του Περόνε για να χριστεί σκόρερ. Ο Ηρακλή γενικότερα είχε τον έλεγχο του αγώνα και στα δύο ημίχρονα και κινδύνευσε σε ελάχιστες περιπτώσεις με Γιαλουση και Αυγενικού, μονάχα στο πρώτο ημίχρονο. Ο πρώτος βοηθός Κωτούλας ακυρωσε δύο τέρματα, στο 31' με τον Ζιαμπάρη  και στο 36' με τον Περόνε.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69' Μενδρινός), Χασομέρης (61' Ρόβας), Ντούνης (86' Τάι), Κλέιτον, Περόνε.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77' Aμαραντίδης), Αυγενικού (54' Αργκιλέσι), Μωραΐτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (34' Μασάδο).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags