Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες για τον παιχταρά του ΠΑΟΚ: «Γεννημένος γκολτζής, σκόραρε κατά ριπάς - Εκεί τον πίστεψαν»
| 2018-10-28 17:59:00

Ατακάρες για τον παιχταρά του ΠΑΟΚ: «Γεννημένος γκολτζής, σκόραρε κατά ριπάς - Εκεί τον πίστεψαν»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες για τον παιχταρά του ΠΑΟΚ: «Γεννημένος γκολτζής, σκόραρε κατά ριπάς - Εκεί τον πίστεψαν»

Φοβερή τοποθέτηση για φορ που βγάζει μάτια.

Αναμφισβήτητα ο Ευθύμης Κουλούρης διάγει την περισσότερο παραγωγική περίοδο στην καριέρα του αυτή τη σεζόν. Ο 22χρονος επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, έχει σκοράρει φέτος 9 φορές, ενώ έχει μοιράσει μία ασίστ.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αέρας του Περιστερίου έχει επηρεάσει θετικά τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πετύχει 6 γκολ σε 7 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League, 1 για τα προκριματικά του Europa League και 1 για το Κύπελλο Ελλάδας. Την περσινή σεζόν μετρούσε συνολικά με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά 5 γκολ, ενώ την προπερσινη 6.

Που οφείλεται όμως το φετινό ξεκλείδωμα του Κουλούρη; Ποιοι παράγοντες τον βοήθησαν σήμερα και οι οποίοι δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια; «Πολλές φορές αυτό αποδίδεται στο πως αξιολογείται ένας ποδοσφαιριστής, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον. Ίσως είχε διαφορετική ψυχολογία. Ο αγωνιστικός χρόνος παίζει εξίσου ρόλο, όπως το κλίμα και η ρέντα. Η ικανότητα δεν είναι κάτι που έρχεται ξαφνικά ή γεννιέται. Είναι κάτι που φαίνεται. Νομίζω, ότι το είχε ο Ευθύμης, άσχετα αν δεν σκοράριζε. Και στον ΠΑΟΚ τον πίστεψαν. Απλά στο ποδόσφαιρο ένας επιθετικός αξιολογείται από το γκολ. Τώρα η προσπάθεια που κάνει αξιολογείται και από το σκοράρισμα. Πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Έχει υπομονή, προσπαθεί συνέχεια», απαντά στο Sportdog o προπονητής του παίκτη, όταν ήταν μέλος των Ακαδημιών της Σκύδρας, Γιώργος Πυριακίδης.

Όπως αναφέρει ο νυν τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας, πάντα ο ποδοσφαιριστης είχε επαφή με τα δίχτυα. «Ήταν εξαιρετικός από μικρός. Ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα παιδάκια. Είναι γεννημένος γκολτζής. Σκόραρε από τότε κατά ριπάς. Ο ΠΑΟΚ τον είχε πάρει από τα junior», αποκαλύπτει.

Όλοι φέτος αναρωτιούνται γιατί ο Κουλούρης είναι παραγωγικότερος. «Παίζει ρόλο το κλίμα και η πίστη. Ίσως εκεί τον υποδέχτηκαν καλύτερα. Του έδωσαν μεγαλύτερη ασφάλεια. Τον στήριξαν περισσότερο;», αναφέρει.

6 γκολ σε 7 αγωνιστικές είναι σίγουρα επίτευγμα αξιοθαύμαστο. «Είναι υπερβολικά καλό», υπογραμμίζει και συνεχίζει λέγοντας: «Τα γκολ του έχουν πολύ μεγάλη αξία και φαίνεται βαθμολογικά αυτό, αφού ο Ατρόμητος είναι στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ».

Ο Ευθύμης Κουλούρης αποτελεί πλέον επιλογή του Μίκαλε Σκίμπε. Είναι ηθική ανταμοιβή για έναν παίκτη που τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσε αλλά δεν απέδιδε όπως έπρεπε η κλήση στην Εθνική; «Σίγουρα είναι και νομίζω θα έχει συνέχεια αυτό. Θα αποδειχτεί, ότι αυτό που συμβαίνει με τον Ευθύμη δεν είναι τυχαίο. Θα έχει διάρκεια», λέει ο Γιώργος Πυριακίδης.

Με τις εμφανίσεις του ο Κουλούρης δεδομένα έχει προκαλέσει χαμόγελα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο και ανήκει. Θα μπορέσει με την επιστροφή του στην Τούμπα από τον δανεισμό να αποτελέσει μόνιμη λύση; «Είναι νωρίς ακόμα να εκτιμήσουμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχει την ανάλογη συνέχεια. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πολύ αξιολογίσιμη η χρονιά», καταλήγει ο Γιώργος Πυριακίδης, ο οποίος είχε ως παίκτη τον 22χρονο στις Ακαδημίες της Σκύδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τελειωμένος» από Ολυμπιακό - Το ήξερε ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε διπλό «μπαμ» - Χοντρό παρασκήνιο

Νέος Λάζαρος στην ΑΕΚ - Δήλωση που άναψε φωτιές - Τι θα κάνει ο Τίγρης - Φοβερά πράγματα

«Χουνέρι» από Λουτσέσκου σε παικταρά του ΠΑΟΚ ή κίνηση τακτικής; Να τι θα κάνει στο ντέρμπι με ΠΑΟ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags