Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα άκρα ο Κούγιας με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ - Της έστειλε εξώδικο!
| 2018-10-29 11:32:00

Στα άκρα ο Κούγιας με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ - Της έστειλε εξώδικο!

Sportdog Team
Στα άκρα ο Κούγιας με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ - Της έστειλε εξώδικο!

Τραβάνε το σκοινί στα άκρα και οι δύο πλευρές.

Εξώδικο εναντίον της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή εξώδικο πρόσκληση – δήλωση – διαμαρτυρία του κ. Αλέξη Κούγια:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Αλεξίου Κούγια του Χρήστου-Κωνσταντίνου, Δικηγόρου (ΑΜ ΔΣΑ: 8846), κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55, με ΑΦΜ 023563014 (ΔΟΥ Α΄ Αθηνών)

ΠΡΟΣ
 
Σωματείο Ερασιτεχνική ΑΕΛ – Αθλητική Ένωση Λάρισας, Νομίμως εκπροσωπούμενο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, Λάρισα / Στάδιο Αλκαζάρ, Γραφεία Σωματείου (εντός Θύρας 3), Τέρμα Κοζάνης, Λάρισα

1. Γεώργιο Νάκα, Πρόεδρο

2. Γρηγόριο Σοφό, Γενικό Γραμματέα

3. Τσαγκάλη Αντώνιο, μέλος

4. Βαλιάκο Γεώργιο, μέλος

5. Γιοδάση Αναστάσιο, μέλος
          
Εντός 24 ωρών από της λήψεως της παρούσης θέλω να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως:

1. Ποια είναι η σύνθεση του Δ.Σ. του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ και αν όλα τα μέλη του Δ.Σ. συναίνεσαν στη σύνταξη και στην έκδοση της άκρως συκοφαντικής νέας εις βάρος μου ανακοινώσεως της 28/10/2018.

2. Ποια σχέση έχει η συκοφαντική εις βάρος μου ανακοίνωση με την προηγηθείσα συνάντηση των Γιώργου Νάκα, Αντώνη Τσαγκάλη, Βαγγέλη Καρέλια και Βαγγέλη Πλεξίδα (ΒΙΟΓΑΛ - LA FARM).   

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Λάρισα, 29/10/2018

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ»

Διαβάστε όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ: 

«Ποτέ άλλοτε στην 54χρονη Ιστορία της ΑΕΛ πρόεδρος, ιδιοκτήτης ή μεγαλομέτοχος δε διέσχισε το γήπεδο και εισέβαλε, δίκαια ή άδικα, σε κερκίδα για να προπηλακίσει, να επιτεθεί και να υποδείξει στους συνοδούς του σεκιούριτι και αστυνομικούς να συλλάβουν φιλάθλους της ομάδας αντί τον ίδιο που ξεκίνησε επεισόδια.

Ποτέ άλλοτε δεν έγινε η ομάδα μας αντικείμενο πανελλήνιου χλευασμού και σχολιασμού των ανωτέρω στιγμιότυπων αντί των αγωνιστικών.

Ποτέ άλλοτε δεν παρακολουθούσε μια ολόκληρη πόλη αποσβολωμένη και άπραγη συνεχόμενα παραληρήματα, πρακτικές τρομοκρατίας, ρατσισμού και κοινωνικού ολοκληρωτισμού με αφετηρία μια ομάδα. Τοπικές αρχές, πολιτικοί παράγοντες, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης, κωφεύουν, νίπτουν τας χείρας τους ή συνδράμουν με τη στάση τους στην καθίζηση του γοήτρου ομάδας και πόλης. Η προτροπή για «ενότητα» ισοδυναμεί με ανοχή μιας κατάστασης που η πλειοψηφία των φιλάθλων δε μπορεί να αποδεχθεί, άκρως προσβλητική για την ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΛ για τη πόλη μας.

Τι άλλη απάντηση, εκτός από επίθεση συκοφαντίας και λάσπης, μπορούμε να πάρουμε για να σταματήσει αυτή η παρακμή πέραν από την αποχώρηση του, νομικά εκτεθειμένου, διχαστικού παρόντος ιδιοκτησιακού καθεστώτος;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags