Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε για Πέρεθ ο Ρονάλντο: «Με έβλεπε μόνο ως προϊόν - Γι΄αυτό πήγα στη Γιουβέντους»
| 2018-10-29 17:26:00

Ξέσπασε για Πέρεθ ο Ρονάλντο: «Με έβλεπε μόνο ως προϊόν - Γι΄αυτό πήγα στη Γιουβέντους»

Sportdog Team
Ξέσπασε για Πέρεθ ο Ρονάλντο: «Με έβλεπε μόνο ως προϊόν - Γι΄αυτό πήγα στη Γιουβέντους»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Ο Πορτογάλος σταρ έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο "France Football", μέσω της οποίας στράφηκε εναντίον του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ εξήγησε και τους λόγους που πήγε στη Γιουβέντους και που δεν είχαν να κάνουν με τα χρήματα.

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με έβλεπε πάντα ως ένα προϊόν για εμπορικές συναλλαγές. Όταν μου μιλούσε δεν το έκανε ποτέ από καρδιάς. Πέτυχα πολύ ωραία πράγματα στη Ρεάλ, πέρασα απίστευτες στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα, είχα σπουδαίους συμπαίκτες. Θα θυμάμαι πάντα και τον κόσμο της ομάδας. Πιστεύω ότι μετά από εννέα χρόνια ήρθε η στιγμή να αλλάξω ομάδα και να πάω κάπου αλλού» ήταν τα λόγια του ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν. 

«Δεν έφυγα για τα χρήματα. Αν αυτό έπαιζε ρόλο, θα πήγαινα στην Κίνα, είχα προτάσεις με τα πενταπλάσια χρήματα. Η Γιουβέντους με ήθελε και μου το έδειξε. Αυτό μέτρησε». 

Ο Ρονάλντο μίλησε, επίσης, και για τη «Χρυσή Μπάλα». «Δεν είναι εμμονή, είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και την αξίζω», είπε. 

Όσο για την υπόθεση με τις καταγγελίες για βιασμό, τόνισε: «Προφανώς και δεν με αφήνει αδιάφορο αυτή η ιστορία. Εξήγησα τι έγινε στη σύντροφό μου. Ο πρωτότοκος γιος μου είναι αρκετά μικρός για να καταλάβει. Είναι χειρότερα για τη μητέρα μου και για τις αδερφές μου, τις έχει επηρεάσει διότι είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτές». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags