Facebook Pixel «Βόμβα» στον Άρη - «Τελειώνει» τον Ερέρα ο Ολυμπιακός - Τρελό μπάχαλο, έτσι «αυτοκτονεί»
| 2018-10-29 16:00:00

«Βόμβα» σε top ομάδα Superleague - Τον «τελειώνει» ο Ολυμπιακός - Τρελό μπάχαλο, έτσι «αυτοκτονεί»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Βόμβα» σε top ομάδα Superleague - Τον «τελειώνει» ο Ολυμπιακός - Τρελό μπάχαλο, έτσι «αυτοκτονεί»

Εξελίξεις που θα αφήσουν άφωνους τους πάντες. Ποιος το περίμενε…

H χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση του Άρη (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) και η βαριά ήττα απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, φέρνουν ακόμα σε πιο δύσκολη θέση τον Πάκο Ερέρα.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε ρεπορτάζ πριν από το χθεσινό παιχνίδι, ο Ισπανός κόουτς έχει χάσει το έρεισμα που είχε εντός της ομάδας, καθώς υπάρχουν αρκετές «φωνές» μέσα στην ΠΑΕ που, πλέον, θεωρούν ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει σε αντικατάσταση προπονητή.

Η νέα, ηχηρή «σφαλιάρα» από την Ένωση, λοιπόν, έχει εντείνει την γκρίνια για τον 64χρονο τεχνικό και, μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπορεί να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αν και εφόσον, δηλαδή, ο Άρης δεν επιστρέψει στις νίκες, τότε θεωρείται ότι ο Πάκο Ερέρα μπορεί να δει την πόρτα της εξόδου, παρόλο που σε αυτή τη φάση παρουσιάζεται να στηρίζεται από τη διοίκηση και προσωπικά τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Εξάλλου, όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη, ο Ισπανός τεχνικός είναι… αγύριστο κεφάλι, κάτι που δεν επιτρέπει να «μαλακώσουν» οι σε βάρος του αντιδράσεις. Και, φυσικά, κανείς δεν περίμενε μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε ο Άρης στη σεζόν, αυτές τις εξελίξεις.

Πάντως, κόντρα σε όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, το όνομα του Σάββα Παντελίδη δεν πρόκειται να παίξει για διάδοχος του Πάκο Ερέρα, αν και εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει από τον πάγκο του Άρη. Κάτι που φάνηκε κι από τις χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού μετά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στο Αγρίνιο, όταν ξεκαθάρισε ότι θέλει να ολοκληρώσει το έργο του στην Τρίπολη. Σε αντίθεση, βέβαια, με όσα είχε πει μετά την ήττα με τον Ατρόμητο, κάτι που ενδεχομένως φανερώνει αντιστροφή κλίματος στους Αρκάδες για τον 53χρονο τεχνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Kόλαση» με Δώνη και ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι - «Ξύλο» με Πάμπλο Γκαρσία και απειλητικά sms!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags