Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντρίκεια παραδοχή Διούδη - Τι είπε για την απίστευτη απόκρουσή στην κεφαλιά του Πρίγιοβιτς
| 2018-10-30 00:23:00

Αντρίκεια παραδοχή Διούδη - Τι είπε για την απίστευτη απόκρουσή στην κεφαλιά του Πρίγιοβιτς

Sportdog Team
Αντρίκεια παραδοχή Διούδη - Τι είπε για την απίστευτη απόκρουσή στην κεφαλιά του Πρίγιοβιτς

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, Σωκράτης Διούδης, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Κάποια στιγμή θα σταματούσε το αήττητο, δεν γινόταν να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε πολύ. Προσπαθήσαμε το παιχνίδι μας, τα δώσαμε όλα, όμως όταν δεν βρισκόμαστε στη μέρα μας ομαδικά απέναντι σε καλούς αντιπάλους, λογικό είναι να χάσουμε.

Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα και δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως τελικά δεν καταφέραμε να απειλήσουμε. Κρατάμε τα συμπεράσματά μας και προχωράμε, ήταν μια ήττα σε ένα ντέρμπι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές μας. Ήρθαμε να νικήσουμε, όμως δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Στα επόμενα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό θα κάνουμε και με την ΑΕΚ.

Η φάση με την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς ήταν περίεργη, γιατί έμεινε ελεύθερος. Προσπάθησα να κλείσω τη γωνία μου, ήταν φάση αντίδρασης, τα δουλεύουμε αυτά τα κομμάτια οι τερματοφύλακες.Ήταν εύκολη γενικά η προσαρμογή μου στον Παναθηναϊκό, φέτος με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχουμε ακόμα καλύτερο κλίμα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια φέρνουν ρυθμό κι αυτοπεποίθηση, ξέρω τι μπορώ να κάνω, όμως κι εγώ και η ομάδα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Στόχος μας για φέτος είναι να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, μετά απ’ όσα έγιναν πέρυσι έγινε το μεγαλύτερο στοίχημά μας. Θέλαμε να νικήσουμε σήμερα για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η δύναμη του κόσμου θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags