Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς - Από... καραμπόλα ήρθε στον ΠΑΟΚ, αυτόν ήθελαν να δώσουν!
| 2018-10-30 19:18:00

Αποκάλυψη για τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς - Από... καραμπόλα ήρθε στον ΠΑΟΚ, αυτόν ήθελαν να δώσουν!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς - Από... καραμπόλα ήρθε στον ΠΑΟΚ, αυτόν ήθελαν να δώσουν!

Τι ανέφερε ο μάνατζέρ του για την άφιξή του στην Ελλάδα.

Για τον καλύτερο... πελάτη του, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο νυν μάνατζερ και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ρίαν Καπαγιαννίδης, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην προσαρμογή του. Στη συνέντευξή του αποκαλύπτει πως προέκυψε η μεταγραφή του, μιλάει για την... καραμπόλα με τον Τζαβέλλα και αναφέρει πως στόχος του είναι να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά:

Για την τύχη να είναι μάνατζερ του Πρίγιοβιτς: «Είμαστε μια εταιρία που αισθάνεται τυχερή αλλά και δικαιωμένη. Είχαμε εκτιμήσει πως ο Αλεξάνταρ είχε υψηλούς στόχους και κίνητρα που θα ταίριαζε πολύ με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί το παν είναι η διάρκεια. Και πιστεύω πως θα το κάνει...»

Τις πρώτες μέρες του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: «Ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή που θα έκανε ο ΠΑΟΚ. Είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες. Εμείς θεωρήσαμε σωστό πως θα έπρεπε να τον φέρουμε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Του δείξαμε την πόλη, μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή και προχωρήσαμε σωστά. Οι λόγοι που ήρθε, ήταν πολλοί και δεν ήταν οικονομικοί»

Η σχέση της μεταγραφής του με αυτή του... Τζαβέλλα: «Ήταν να κάνουμε τη μεταγραφή του Τζαβέλλα από τον ΠΑΟΚ στη Λέγκια. Στην κουβέντα που είχαμε τότε με τον Ζεβλάκοφ και τον Αλεξάνταρ που είναι πελάτης μας, προέκυψε η επιθυμία του Πρίγιοβιτς να μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ και ρωτήσαμε τον σύλλογο. Τότε είπε ναι ο Ίβιτς και ο τεχνικός διευθυντής και προχωρήσαμε»

Τους στόχους του Πρίγιοβιτς: «Ο Αλεξάνταρ θέλει να πετύχει τους υψηλούς στόχους με τον ΠΑΟΚ αλλά και μετά να πάρει περισσότερα λεφτά και να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Τις προτάσεις που υπήρξαν: «Η πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν η πιο καυτή. ΠΑΟΚ και Αλεξάνταρ θεώρησαν, όμως, πως πρέπει να συνεχίσουν μαζί»

Το δέσιμό του με την ομάδα και τον Ιβάν Σαββίδη: «Οι περισσότεροι διοικούντες δεν είναι σαν τον Ιβάν. Βλέπει τους παίκτες σαν παιδιά του και έχει πιο στενή σχέση, πιο γλυκιά. Φυσικά αμοίβονται και πολύ καλά»

Το στοίχημα με τον πελάτη του: «Βάλαμε στοίχημα για τα πόσα γκολ θα βάλει φέτος, για 30 λέμε. Στόχος του, όμως, είναι να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου»

Το καλύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς: «Ήταν ένα γκολ με την Κέρκυρα που σήκωσε την μπάλά ψηλά και σκόραρε. Αυτό θυμάμαι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags