Facebook Pixel Sportdog.gr | Συμβουλές από έμπειρο προπονητή σε Καρυπίδη: «Αφελέστατος, τα παίρνουμε όλα ή τα χάνουμε»
| 2018-10-30 21:57:00

Συμβουλές από έμπειρο προπονητή σε Καρυπίδη: «Αφελέστατος, τα παίρνουμε όλα ή τα χάνουμε»

Sportdog Team
Συμβουλές από έμπειρο προπονητή σε Καρυπίδη: «Αφελέστατος, τα παίρνουμε όλα ή τα χάνουμε»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από γνωστό τεχνικό.

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Χατζάρας και μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στο τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Καρυπίδη.

«Νομίζω για να βγάλεις συμπέρασμα για μια ομάδα πρέπει να τελειώσει πρώτα το Πρωτάθλημα για να δεις τι δεν έκανε καλά, αλλά για να έχεις μία πρώτη εικόνα χρειάζονται να περάσουν δέκα αγωνιστικές. Όπως κι να έχει ο Άρης είναι μία νέα και καινούργια ομάδα και θέλει χρόνο και υπομονή. Έχει ρόστερ με ποιότητα και σε τραβάει να το βλέπεις είτε από την τηλεόραση, είτε από το γήπεδο».

Για τη συντριβή στο ΟΑΚΑ: «Δε θέλω να χαρακτηρίσω το παιχνίδι της Κυριακής και τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Δεν ήταν ο Άρης που βλέπαμε, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω τι έγινε. Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του Άρη που μας έδειξε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το κλειδί ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης ήταν αφελέστατος και δεν μπόρεσε να τον κερδίσει σε μία μέρα μέτρια. Θέλει καλύτερη διαχείριση από εδώ και πέρα και με το νέο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης. Βλέπεται μέχρι τώρα ο Άρης δεν έχει ούτε μία ισοπαλία. Η τα παίρνουμε όλα, η τα χάνουμε όλα. Μέση λύση δεν υπάρχει. Εγώ αν ήμουν πρόεδρος του Άρη θα απορροφούσα την πίεση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags