Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους νίκη για ΑΕΛ, «τελικός» με Καλαμαριά
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-30 20:05:00

Επιτέλους νίκη για ΑΕΛ, «τελικός» με Καλαμαριά

Sportdog Team
Επιτέλους νίκη για ΑΕΛ, «τελικός» με Καλαμαριά

Νίκησε 4-1 στο Κύπελλο τον Ηρόδοτο και ελπίζει σε πρόκριση.

Την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Κυπέλλου πέτυχε η Λάρισα, καθώς επικράτησε με 4-1 του Ηροδότου εντός έδρας. Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπαργκάν, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε στο δοκάρι του Κουράκη.

Στο 20΄ το σουτ του Μπάλλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια και δυο λεπτά μετά ο Νούνιντς έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Στο 27 η ΑΕΛ απείλησε και πάλι με το σουτ του Μπαργκάν να αποκρούει ο Κουράκης. Στο 50ο λεπτό του αγώνα η ΑΕΛ έφτασε με ευκολία στην περιοχή, στρώθηκε στον Νούνιτς, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε αρκετά άουτ, παρά το γεγονός ότι ήταν ανενόχλητος. Δύο λεπτά αργότερα ο Νούσιος έκανε ωραία προσπάθεια, αλλά το σουτ του απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ηρόδοτου.

Το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ το πέτυχε ο Μπαργκάν με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος Νούνιτς. Στο 62ο λεπτό ο Μπαργκάν έκλεψε την μπάλα στο κέντρο,έκανε την κούρσα και με ωραίο πλασέ

Με το δεύτερο προσωπικό  γκολ του Μπαργκάν η ΑΕΛ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.  Στο 68ο λεπτό ο Νούνιτς πέτυχε το δεύτερπο προσωπικό του γκολ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρόδοτος ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο στο 78ο λεπτό του αγώνα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Τρίτη 30/10

Λάρισα-Ηρόδοτος 4-1

Τετάρτη 31/10

Απόλλων Πόντου-Πανιώνιος 15.00
 

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Πανιώνιος 3*

2. Λάρισα 3

3. Απόλλων Πόντου 3*

4. Ηρόδοτος 0

Με αστερίσκο οι ομάδες έχουν έναν αγώνα λιγότερο

 

Η επόμενη (3η) αγωνιστική 5/12

Απόλλων Πόντου-Λάρισα

Ηρόδοτος-Πανιώνιος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags