Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «πόρτα» Περέιρα στους... χιλιοτραγουδισμένους - «Τελείωσε» o Βασίλης Καμπούρης
| 2018-10-31 07:32:00

Νέα «πόρτα» Περέιρα στους... χιλιοτραγουδισμένους - «Τελείωσε» o Βασίλης Καμπούρης

Sportdog Team
Νέα «πόρτα» Περέιρα στους... χιλιοτραγουδισμένους - «Τελείωσε» o Βασίλης Καμπούρης

Χωρίς προσθήκες ο πίνακας παρατηρητών διαιτησίας.

Ίδιος και απαράλλακτος έμεινε ο πίνακας παρατηρητών διαιτησίας της πρώτης κατηγορίας, για την περίοδο 2018-19, που ανακοίνωσε την Τρίτη (30/10) η ΚΕΔ, όπως αναφέρει ο Αλέξης Πλατής στο sdna.

Από τους διαιτητές και τους βοηθούς ρέφερι που είχαν μείνει εκτός πινάκων την τελευταία διετία, επί Μέλο Περέιρα, και έδωσαν εξετάσεις τον περασμένο Αύγουστο, μόνο ένας διαιτητής και τρεις βοηθοί μπήκαν στους πίνακες, της τρίτης κατηγορίας όμως, για παιχνίδια της Γ’ Εθνικής δηλαδή και των πρωταθλημάτων υποδομών.

Ο λόγος για τον Κερκυραίο διαιτητή Νίκο Πουλημά που έμεινε εκτός πίνακα της Super League τον Αύγουστο του 2017 και τον βοηθό Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) που είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, μετά τα λάθη του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2017, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στον Βόλο. Στην ίδια κατηγορία προστέθηκαν και οι πρώην βοηθοί Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου) που τέθηκαν εκτός πινάκων το περασμένο καλοκαίρι.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, έκλεισε οριστικά την… πόρτα της διαιτησίας για τους υπόλοιπους ρέφερι και βοηθούς, πρώην διεθνείς ή  μη, που «καρατομήθηκαν» επί ημερών του (η πρώτη... πόρτα).

Πρόκειται για τους Σταύρο Μάνταλο, Δημήτρη Θάνο, Ανδρέα Παππά, Μιχάλη Βοσκάκη, Γιώργο Κύζα, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, Δημήτρη Στυλιαρά, Γιάννη Δελφάκη, Γιώργο Δασκαλόπουλο, Γιώργο Μπλάνα, Βαγγέλη Κιοτζένη, Θανάση Γιάχο, Γιάννη Κάμπαξη, τους βοηθούς Νίκο Γεωργαράκο, Χρήστο Γενναίο αλλά και τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, που είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση τον Σεπτέμβριο του 2010.

Εκτός πίνακα βοηθών ρέφερι της Super League, έμεινε και τυπικά, ο Βασίλης Καμπούρης, ο οποίος πρόσφατα έχασε και το σήμα της FIFA, μετά λάθη του στον αγώνα του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags