Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ο Άγγελος Μπασινάς βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη
| 2018-10-31 10:25:00

Νέα βόμβα στην Εθνική μετά τον Αναστασιάδη - Αυτός ο άμεσος συνεργάτης - Αγγελικό δίδυμο με τον...

Sportdog Team
Νέα βόμβα στην Εθνική μετά τον Αναστασιάδη - Αυτός ο άμεσος συνεργάτης - Αγγελικό δίδυμο με τον...

Διαβάστε για ποιον πρόκειται.

Ο λόγος γίνεται για τον Άγγελο Μπασινά, που φαίνεται ότι θα είναι ο νέος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής.

Ο πεπειραμένος τεχνικός θέλει να φέρει νέο αίμα στην Εθνική ομάδα, που όμως να μπορεί να συνδέσει το νέο με το παλιό, και αυτός δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο Μπασινάς είναι θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου ως βοηθός του Αναστασιάδη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και επίσημη η συμφωνία...

Τη συγκεκριμένη είδηση την είχατε διαβάσει στο sportdog.gr από την περασμένη Παρασκευή, στο θέμα με τίτλο Αυτούς «τρώει» ο Άγγελος, μέσα ονοματάρες - Έτσι «καθαρίζουν» τα αποδυτήρια - Νέο «ντου» από Σαββίδη, όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι... έχει προκύψει η πληροφορία ότι στην ΕΠΟ ψάχνουν για κάποιον που θα αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ, με τον Άγγελο Μπασινά να φημολογείται ότι έχει δεχθεί ήδη κρούση. Με αυτόν τρόπο, άλλωστε, θα επιχειρηθεί να μειωθούν και οι αντιδράσεις που ακούγεται ότι υπάρχουν στα αποδυτήρια για τον νέο τεχνικό της «γαλανόλευκης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags