Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργιάζουν οι φήμες για Αναστασιάδη - Στην πρίζα όλοι - Τον περιμένουν στη γωνία
| 2018-10-31 18:50:00

Οργιάζουν οι φήμες για Αναστασιάδη - Στην πρίζα όλοι - Τον περιμένουν στη γωνία

Sportdog Team
Οργιάζουν οι φήμες για Αναστασιάδη - Στην πρίζα όλοι - Τον περιμένουν στη γωνία

«Μπέρδεμα» ακόμα και με Μπασινά. Ποιοι «φοβούνται» και γιατί...

Η εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησε, με την ΕΠΟ να φροντίζει πλέον για τα στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας δίπλα στον έμπειρο προπονητή.

Οι νεότερες εξελίξεις στο μέτωπο της Εθνικής ομάδας αφορούν την επικείμενη πρόσληψη του Άγγελου Μπασινά, ο οποίος πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αναλάβει πόστο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει πολύ καλά τον Άγγελο Αναστασιάδη από τη συνύπαρξή τους στον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα βρισκόταν στην ενεργό δράση.

Ο ακριβής ρόλος του, πάντως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, κάτι που θα συμβεί μετά από επαφές που θα έχει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ο Μπασινάς θα αναλάβει είτε ως βοηθός του Αναστασιάδη είτε ως team manager της Εθνικής.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η Ομοσπονδία κατέληξε στη λύση του Μπασινά επειδή ήθελε στο οργανόγραμμα της Εθνικής κάποιον παλαίμαχο παίκτη από την ομάδα του Euro 2004, όπως είχε συμβεί με την τοποθέτηση του Γιώργου Καραγκούνη στο πόστο του team manager επί Κλαούντιο Ρανιέρι.

Οι διοικούντες της ΕΠΟ θεώρησαν ότι ένας παλαίμαχος παίκτης με μεγάλη προσφορά στην Εθνική μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνδετικό κρίκο μεταξύ των διεθνών και του Αναστασιάδη, ειδικότερα από τη στιγμή που τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ορισμένοι παίκτες-κλειδιά της «Γαλανόλευκης» δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, πολλά θα κριθούν στις πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου στο Nations League. Και αυτό γιατί με όλο τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, πολλοί στην πιάτσα εκφράζουν τον φόβο ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη αντί να την εξομαλύνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρόμος» στον ΠΑΟ μετά το ΣΟΚ - Τα «γκρεμίζει» όλα ο Δώνης - Ποιους «καθαρίζει» - Σαρωτικές αλλαγές

Απίθανα σενάρια - Γυρίζει ο... τελειωμένος; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό «έφυγε» ο Κόκκαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags