Facebook Pixel Sportdog.gr | Παικταράς του Euro 2004 μπαίνει στο... κλαμπ των προπονητών - Το αποκάλυψε ο ίδιος
| 2018-10-31 22:43:00

Παικταράς του Euro 2004 μπαίνει στο... κλαμπ των προπονητών - Το αποκάλυψε ο ίδιος

Sportdog Team
Παικταράς του Euro 2004 μπαίνει στο... κλαμπ των προπονητών - Το αποκάλυψε ο ίδιος

Δεν το περιμέναμε με τίποτα...

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική "Jornal de Noticias" και αποκάλυψε ότι κάνει μαθήματα προπονητικής και πως το μεγάλο του όνειρο είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, της οποίας τη φανέλα φόρεσε τη σεζόν 2004-05, στο μέλλον.

"Θα ήθελα να επιστρέψω ως προπονητής. Ακόμη δεν είμαι έτοιμος, γιατί τώρα ξεκίνησα μαθήματα. Αλλά σε τρία - πέντε χρόνια θα είναι πιθανό (γέλια). Όταν επιστρέφω στην πόλη (Οπόρτο), υπάρχουν άνθρωποι που με αναγνωρίζουν. Μερικοί δυσκολεύονται γιατί όταν έπαιζα, είχα μακρύ μαλλί", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Φερνάντο Σάντος: "Στην Ελλάδα όλος ο κόσμος τον αγαπά. Εργάστηκε με επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον αγαπούν ως άνθρωπο και προπονητή. Πιστεύω ότι περνά από το μυαλό του να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα. Μπορεί να έχει φύγει από την Εθνική, αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς. Η Εθνική πλέον δεν έχει την ίδια οργάνωση ή πειθαρχία, ο καθένας παίζει με τον τρόπο του".

Για τον Βλαχοδήμο και τον Σάμαρη: "Ο Βλαχοδήμος έχει πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά για να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Όσο για τον Σάμαρη, όταν πήγε στην Μπενφίκα όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Τώρα, όμως έχει άλλον προπονητή. Δεν φθάνει μόνο το ταλέντο, πρέπει να σε πιστεύει κι ο προπονητής. Ελπίζω να βρεθεί λύση. Όλοι θέλουν να παίζουν στην Μπενφίκα, αλλά εάν αυτό δεν γίνεται πρέπει να βρουν εναλλακτική".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags