Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με την καριέρα του Φελίπε Πάρντο!
| 2018-11-01 12:54:00

Παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με την καριέρα του Φελίπε Πάρντο!

Sportdog Team
Παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με την καριέρα του Φελίπε Πάρντο!

Τι συμβαίνει με τον διεθνή Κολομβιανό άσο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του, προκειµένου να τους έχει φρέσκους για τη δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη και δεν τους πήρε στην Πάτρα για τη σηµερινή αναµέτρηση Κυπέλλου µε την Παναχαϊκή (17.15, CS1HD), όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόµενο παιχνίδι έµεινε εκτός ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος ήταν στη βασική ενδεκάδα της εκτός έδρας αναµέτρησης µε τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αντικαταστάθηκε στο ηµίχρονο και από τότε αγνοείται. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι τις τελευταίες ηµέρες ο πολύπειρος Ιβοριανός παρουσίασε συµπτώµατα ίωσης, µε αποτέλεσµα να επανέλθει µόλις χθες σε εντατικούς ρυθµούς προπόνησης.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επόµενο παιχνίδι πρωταθλήµατος, ενώ στη µάχη Κυπέλλου, που ξεκινά σε λίγες ώρες, θα πάρουν την ευκαιρία πολλά νέα πρόσωπα. Από την ενδεκάδα που ξεκίνησε στην αναµέτρηση µε τον Απόλλωνα Σµύρνης έµειναν εκτός οι Σα, Οµάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καµαρά, Φορτούνης, Λάζαρος και Ποντένσε. Ο µοναδικός που ταξίδεψε στην Αχαΐα ήταν ο Ναουέλ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του Έθνους.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Τζολάκης, Μεριά, Τσιµίκας, Μιράντα, Μασούρας, Τοροσίδης, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγιέρµε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Πάρντο, Μάνος και οι πιτσιρικάδες από την οµάδα Νέων, Βοΐλης (σέντερ φορ) και Φέκκας (µεσοεπιθετικός).

Στη λίστα της UEFA Ενας εκ των Βοΐλη και Εµιλιάνο Μπουλάρι, των δύο επιθετικών της οµάδας Νέων, είναι πιθανό να δηλωθεί στη λίστα της UEFA, ώστε να υπάρξει µια -εναλλακτική έστω- επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, από τη στιγµή που οι Χασάν, Γκερέρο δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυµατισµούς τους και ο Μάνος δεν έχει δικαίωµα συµµετοχής στα ευρωπαϊκά µατς.

Από τα ονόµατα της αποστολής για Πάτρα ξεχωρίζει ασφαλώς αυτό του Φελίπε Πάρντο, ο οποίος βγήκε από το... ψυγείο και είναι πιθανό να πάρει άλλη µία ευκαιρία, λόγω και της δυσκολίας που αντιµετωπίζει ο Ολυµπιακός στο σκοράρισµα τόσο από τους στράικερ όσο και από τους εξτρέµ το τελευταίο διάστηµα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags