Facebook Pixel «Χαμός» στον Ολυμπιακό, στα... κάγκελα ο Μαρτίνς - Απόφαση-φωτιά για Τουρέ
| 2018-11-01 13:02:00

Το σχέδιο του Μαρτίνς για τα παιχνίδια-φωτιά - Τι έχει στο μυαλό του και τι θα κάνει με Τουρέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Το σχέδιο του Μαρτίνς για τα παιχνίδια-φωτιά - Τι έχει στο μυαλό του και τι θα κάνει με Τουρέ

Ποιο είναι το πλάνο του Πορτογάλου.

Μία σειρά από πολύ κρίσιμα παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Άρη την Κυριακή για το πρωτάθλημα, εν συνεχεία αντιμετωπίζουν την Ντουντελάνζ στο «Καραϊσκάκη» για το Europa League, ενώ μετά ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι για τη Superleague, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Τρία ματς-φωτιά για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν μόνο νίκες για να παραμείνουν ζωντανοί σε όλους τους στόχους τους. Γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα μοιράσει τους παίκτες του σε δύο 11άδες, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα προσεχή άκρως απαιτητικά ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του να κάνει σημαντικό ροτέισον και να μοιράσει το χρόνο στους θεωρητικά βασικούς, έτσι ώστε σε κάθε παιχνίδι να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του.

Το μεγάλο ερώτημα που γεννάται, βεβαίως, είναι πώς θα διαχειριστεί σε αυτά τα παιχνίδια τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος τελευταία έμεινε εκτός πλάνων, μιας και έδειχνε ανέτοιμος. Ο Ιβοριανός άσος, όμως, δεν παύει να είναι το μεγάλο όνομα του Ολυμπιακού και η σπουδαία μεταγραφή του καλοκαιριού, οπότε θεωρείται δύσκολο να μη συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή σε αυτή την κρίσιμη σειρά αγώνων.

Πάντως, όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο, όπου ο Γιάγια Τουρέ θα είχε μια καλή ευκαιρία να… ξεμπουκώσει, έμεινε εκτός αποστολής λόγω μιας μικρής αδιαθεσίας.

Όπως ειπώθηκε από το λιμάνι, ο διεθνής σούπερ σταρ ταλαιπωρήθηκε τελευταία από μία ελαφριά ίωση, αν και στο Ρέντη πήγαινε κανονικά για προπόνηση. Κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο τον ζήλο που έχει για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα και να βοηθήσει άμεσα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Δεν τον πιστεύει ο Μαρτίνς - Διπλό «μπαμ» από το πουθενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags