Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε με πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης - Λύτρωση στην εκπνοή για την Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-01 17:08:00

Ξέσπασε με πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης - Λύτρωση στην εκπνοή για την Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασε με πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης - Λύτρωση στην εκπνοή για την Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφατική νίκη η ομάδα της Σμύρνης, 5-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα με το εμφατικό 5-0 κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Έτσι στο 19ο λεπτό του αγώνα ο Τομάς άνοιξε το σκορ στα όρια της περιοχής, ενώ στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπεντινέλι κέρδισε το πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ζοάο Πέδρο έκανε το 3-0, ο Τομάς με πολύ ενέργεια πέτυχε 4-0 και το χατ- τρικ στην αναμέτρηση και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοντογιαννόπουλος,

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη απέκτησε έτσι προβάδισμα πρόκρισης στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου, αφού έφτασε τους 3 πόντους και άφησε Τρίκαλα και Απόλλωνα στον έναν. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του με 6 βαθμούς.

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (69΄Κοντπογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74΄ Ελ Χέλβε) , Ναδάλες, Γκάρος (59΄Μάντζιος)
 
Απόλλων Παραλιμνίου:
Σαββίδης, Τριανταφύλλου (14΄Δέντσας) , Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης ( 57΄Καριοφύλης)  , Οκάν (82΄Ορκάν) , Ζυγκερίδης


Σε παιχνίδι για τον 7ο όμιλο η Ξάνθη αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες στην έδρα της Κέρκυρας και πήρε ζόρικη νίκη με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Κασάδο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Ακρίτες ξεπέρασαν την Κέρκυρα, αφήνοντάς την στους 3 βαθμούς, και ισοβαθμεί στους 4 με τον ΟΦΗ.

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Κούρος, Ζορμπάς, Κρητικός, Βίλα, Λινάρδος (75’ Τουράμ), Αποστολίδης (62’ Σιατραβάνης), Κρητικός (82’ Γεωργακόπουλος).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Σιλά (52’ Κασάδο), Κίκε, Καμαρά, Μελιόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν (46’ Κοβάσεβιτς), Γέντρισεκ (65’ Μελισσόπουλος), Κάστρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags