Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία αποκάλυψη: Ο Σμάιχελ ήθελε να μπει στο φλεγόμενο ελικόπτερο
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-02 10:36:00

Κορυφαία αποκάλυψη: Ο Σμάιχελ ήθελε να μπει στο φλεγόμενο ελικόπτερο

Sportdog Team
Κορυφαία αποκάλυψη: Ο Σμάιχελ ήθελε να μπει στο φλεγόμενο ελικόπτερο

Η σχέση του με τον Σριβανταναπράμπα ήταν εξαιρετική.

 Το τρομερό ατύχημα με το ελικόπτερο που σημειώθηκε έξω από το στάδιο King Power και είχε ως συνέπεια τον θάνατο πέντε ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα,  συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας.

 Ο Κλωντ Πιελ στην πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την τραγωδία απάντησε σε πολλά ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με το περιστατικό, ενώ μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο ιδιοκτήτης της Λέστερ με τον Κάσπερ Σμάιχελ.

 Μάλιστα ο Πιελ κλήθηκε να επιβεβαιώσει, όπως και έκανε, τη φήμη σύμφωνα με την οποία ο Σμάιχελ προσπάθησε να μπει στο ελικόπτερο, ενώ εκείνο φλεγόταν, για να προσπαθήσει να σώσει σε περίπτωση που υπήρχαν επιζώντες.

 «Σίγουρα, δεν πρόκειται να αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες. Το κάνω για τον Κάσπερ. Έζησε αυτή την κατάσταση και είδε τρομερά πράγματα», είπε. «Ολη ομάδα μου είναι πολύ λυπημένη και σίγουρα επηρεάζεται από αυτό το γεγονός. Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Να παίξουμε ποδόσφαιρο δεν ήταν ακριβώς που σκεφτόμαστε , αλλά τώρα, θα αγωνιστούμε για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει πολλά για τον σύλλογο. Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό, αλλά η επιθυμία μας πρέπει να είναι να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον πρόεδρο μας. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags