Facebook Pixel Sportdog.gr | Αθώος ο κατηγορούμενος – Απαλλάχθηκε ο Κουλούρης
| 2018-11-02 15:55:00

Αθώος ο κατηγορούμενος – Απαλλάχθηκε ο Κουλούρης

Sportdog Team
Αθώος ο κατηγορούμενος – Απαλλάχθηκε ο Κουλούρης

Ο επιθετικός του Ατρόμητου δικαιώθηκε για τον πανηγυρισμό.

Απάλλαξε λόγω αμφιβολιών το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας τον Ευθύμη Κουλούρη για την χειρονομία που έκανε στον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος είχε ασκηθεί δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, επειδή «απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους φέρθηκε απρεπώς επιδεικνύοντας ανάρμοστη διαγωγή» με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αργύρης Λίβας, αρνήθηκε την κατηγορία ότι ο Κουλούρης μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έβρισε προς τους φιλάθλους, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και ζήτησε από τον αναπληρωτή αθλητικό δικαστή Χριστόφορο Μάρκου, να δει το βίντεο του αγώνα.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν τίθεται έτσι κι αλλιώς θέμα συμμετοχής του Κουλούρη στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, λόγω της άτυπης συμφωνίας των δύο ομάδων για μη παρουσία των δανεικών παικτών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags