Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι οπαδοί του συλλόγου
| 2018-11-03 12:54:00

Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι οπαδοί του συλλόγου

Sportdog Team
Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι οπαδοί του συλλόγου

Πολύ καλός παίκτης.

Ο Λεό Ζαμπά αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο αήττητος, μέχρι το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, Παναθηναϊκός υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Δικεφάλου και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να περιορίσει τη ζημιά κρατώντας τους γηπεδούχους στα δύο γκολ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν διψασμένοι για τη νίκη και το απέδειξαν εντός των τεσσάρων γραμμών, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έμειναν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, έβγαλαν πολλές τελικές, δεν απειλήθηκαν και πήραν το όγδοο συνεχόμενο τρίποντο στη φετινή Super League Σουρωτή, συνεχίζοντας με το απόλυτο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Λέο Ζαμπά . Ο Βραζιλιάνος άσος ανέλαβε χρέη δημιουργού κόντρα στο Τριφύλλι και έφτιαξε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, σερβίροντας σε Πρίγιοβιτς και Λημνιό .

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App επιβράβευσαν τον Ζαμπά , χαρίζοντάς του τον ατομικό τίτλο με ποσοστό 49,58%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Πόντους Βέρνμπλουμ, που κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου, στην κορυφαία εμφάνισή του μέχρι στιγμής με τον Δικέφαλο, με το βάθρο να συμπληρώνεται από τον μόνιμο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , που βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags