Facebook Pixel Ποιος Βλαχοδήμος; Αυτή είναι η κλήση-βόμβα του Aναστασιάδη - Βάζει μπουρλότο στην Εθνική
| 2018-11-03 14:24:00

Ποιος Βλαχοδήμος; Αυτή είναι η κλήση-βόμβα του Άγγελου - Ποιον «τρώει» και βάζει μπουρλότο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Βλαχοδήμος; Αυτή είναι η κλήση-βόμβα του Άγγελου - Ποιον «τρώει» και βάζει μπουρλότο

Έρχεται νέο ηχηρό «κόψιμο» μετά τον Τζαβέλλα;

Διέρρευσαν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για την Εθνική ομάδα, αν και ακόμα είναι κάπως νωρίς μέχρι τα επόμενα παιχνίδια για το National League.

Όπως λέγεται, ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για να κάνει το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μία εξέλιξη σίγουρα αναμενόμενη, από τη στιγμή που ο Έλληνας γκολκίπερ εξασφάλισε τα απαραίτητα έγγραφα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη «γαλανόλευκη».

Ήταν και θέμα... εμμονής του Μίκαελ Σκίμπε η μη κλήση του, πέρα από την «εγκληματική» κωλυσιεργία της ομοσπονδίας, την οποία έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Πάντως, ανεξάρτητα από την πρόθεση που έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης μέχρι χθες το βράδυ η Μπενφίκα δεν είχε καμία σχετική ειδοποίηση για την κλήση του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Πάντως, η κλήση που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι αυτή του Δημήτρη Σιόβα, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί. Σίγουρα αποτελεί δικαίωση για τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος διαπρέπει στα γήπεδα της Ισπανίας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αποδεικνύει και ότι ο παίκτης ποτέ δεν έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας, όπως λεγόταν.

Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιον θα αντικαταστήσει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης τον υπολογίζει λογικά για το αρχικό σχήμα. Και προφανώς δεν αναμένεται να πάρει τη θέση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρίσκεται εκτός κλήσεων. Οπότε μάλλον για κάποιον άλλον χτυπάει η καμπάνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει ξαφνική βόμβα στον ΠΑΟΚ - Στον αέρα κορυφαίο όνομα - Τι συνέβη - Διαβάστε ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags