Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανιωνάρα… πάτησε τον Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-03 19:09:00

Πανιωνάρα… πάτησε τον Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πανιωνάρα… πάτησε τον Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετη νίκη με 3-0 για την ομάδα της Πλατείας.

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς νίκησε πολύ άνετα με 3-0 τον Παναιτωλικό. Οι Κυανέρυθροι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο πεντάλεπτο, με γκολ των Μασούρα και Κόρμπου, ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε στο 27ο ο Ντουρμισάι.

Με τη νίκη αυτή οι Κυανέρυθροι έφτασαν τους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Παναιτωλικό.

‘Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, o Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και ευτύχησε πολύ νωρίς να βρει δύο γκολ.. Συγκεκριμένα, μόλις στο 2’ μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς και λάθος του Κυριακίδη, ο Μασούρας έκανε το 1-0, ενώ στο 5’ έγινε το 2-0. Μετά από γέμισμα του Μασούρα και λάθος του Μαρινάκη, ο Κόρμπος από κοντά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ νωρίς – νωρίς στους γηπεδούχους.

Μετά τα δύο γκολ ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς, ενώ ο Παναιτωλικός έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Ο Πανιωνιος έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο 10’ και στο 14’ με τους Μασούρα και Ντουρμισάι, ενώ στο 27’ έγινε και το 3-0. Ο Οικονομίδης έκανε το μακρινό σουτ, ο Κυριακίδης δεν έδιωξε σωστά και ο Ντουρμισάι από κοντά… καθάρισε το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε πιο χαλαρό ρυθμό, με τον Πανιώνιο όμως και πάλι να πατάει καλύτερα. Ο Παναιτωλικός έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 57’, όταν ο Κότνικ έδιωξε δύσκολα το καλό σουτ του Μανά. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 72’, όταν ο Σπιριντόβιτς έφυγε στην κόντρα, αλλά δεν μπόρεσε να γράψει το 4-0, ενώ το ματς έκλεισε με μία καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Στο 90’ δεν βρήκε την μπάλα, αλλά ο Ντίας αιφνιδιάστηκε και αστόχησε από πολύ καλή θέση και έτσι το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79' Αλμπεργκ), Οικονομίδης (67' Πίρις), Μασούρας (82' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87' Βασιλούδης), Αργκους, Λιάβας (70' Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (80' Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας.
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος.
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης
 


Δείτε το 1-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 2-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 3-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags