Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο Κάναντι για τα περί... φιλικού - Τι απάντησε για την διαιτησία
| 2018-11-03 19:58:00

Σχόλιο Κάναντι για τα περί... φιλικού - Τι απάντησε για την διαιτησία

Sportdog Team
Σχόλιο Κάναντι για τα περί... φιλικού - Τι απάντησε για την διαιτησία

Ικανοποιημένος από την ομάδα του ο Νταμίρ Κάναντι.

«Ήταν μια δίκαιη ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε ώστε να κλείσουμε τους χώρους του ΠΑΟΚ, γιατί είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του συστήματος η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και αντιδράσαμε καλύτερα. Ίσως με την ευκαιρία του Κωτσόπουλου να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πολλά συγχαρητήρια γιατί η ομάδα πέτυχε πάρα πολλά κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρομήτου στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 στο Περιστέρι.

Για τα όσα λέγονταν πριν από το ματς είπε: «Δεν νομίζω ότι είδατε ένα φιλικό ματς. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και έπαιξαν δύο ομάδες με μεγάλο πάθος. Εμείς ως Ατρόμητος είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση του ματς».

Παράλληλα, δεν θέλησε να συζητήσει για τη διαιτησία: «Ο κ. Λουτσέσκου απάντησε. Εγώ δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Για την εικόνα του Ατρομήτου σημείωσε: «Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά με τους Ενσικουλού και Μπρούνο στα φτερά. Νομίζω ότι δικαιούμασταν από την παρουσία μας τον βαθμό».

Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας είπε: «Έχω δηλώσει ότι ο στόχος είναι η πεντάδα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Περίπου 45 βαθμούς. Πρέπει να κοιτάμε κατευθείαν το επόμενο παιχνίδι και να αφήνουμε πίσω μας το προηγούμενο».

Για τα 50 παιχνίδια που συμπλήρωσε στον πάγκο του Ατρόμητου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συμπληρώσει 50 παιχνίδια. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τον πρώτο μας βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τα δίνουμε όλα και ευχαριστώ τον Ατρόμητο για αυτούς τους 15 μήνες που είμαι εδώ».

Τέλος, για το αν πίστευε στην πορεία του Ατρομήτου μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό το καλοκαίρι, απάντησε: «Εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά, εσείς τη δική σας. Τότε, μετά την Ντιναμό Μπρεστ περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τη διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και χαίρομαι πολύ που προοδεύσαμε ως ομάδα και είμαστε σήμερα σε αυτό το σημείο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags