Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Γιατί έμεινε ξανά εκτός ο Τουρέ
| 2018-11-03 23:02:00

Μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Γιατί έμεινε ξανά εκτός ο Τουρέ

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Γιατί έμεινε ξανά εκτός ο Τουρέ

Να τι συμβαίνει με τον Ιβοριανό μέσο.

Ο Αχμέντ Χασάν όχι απλά επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού στο αυριανό ματς με τον Άρη, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ από το "στρατόπεδο" των Πειραιωτών.

Όσο για τον Γιάγια Τουρέ, εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός του από την αποστολή για τρίτο συνεχόμενο ματς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει εκτός τον Ιβοριανό είναι για να προφυλαχθεί λόγω ίωσης που τον ταλαιπώρησε την εβδομάδα που πέρασε.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για την ενδεκάδα περιλαμβάνουν τους Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρη στην άμυνα ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει πάλι και ο Ζοσέ Σα στο τέρμα. Δεν αναμένεται να αλλάξει το δίδυμο των χαφ Καμαρά – Μπουχαλάκη, με τον Φορτούνη στο «10», τον Ποντένσε στο ένα άκρο και τον Χριστοδουλόπουλος στο άλλο. Αν πάλι ο Μαρτίνς επιλέξει να μην ξεκινήσει τον Χασάν και να πάει στην κορυφή ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ναουέλ θα καλύψει το κενό στην δεξιά πτέρυγα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags