Facebook Pixel Sportdog.gr | Άσχημα μαντάτα στον Πανιώνιο - Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Κόρμπος
| 2018-11-04 13:05:00

Άσχημα μαντάτα στον Πανιώνιο - Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Κόρμπος

Sportdog Team
Άσχημα μαντάτα στον Πανιώνιο - Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Κόρμπος

"Χάνει" τον αρχηγό του ο Πανιώνιος.

Μεγάλο πλήγμα για τους Κυανέρυθρους, που θα υποχρεωθούν να αγωνιστούν χωρίς τον Παναγιώτη Κόρμπο το επόμενο διάστημα.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου υπέστη κάταγμα στο αριστερό ζυγωματικό και στην κάτω γνάθο μετά από σύγκρουση με τον Λουσέρο στο ματς με τον Παναιτωλικό και όπως ενημέρωσαν οι Νεοσμυρνιώτες, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να διορθωθεί η ζημιά.

Το δελτίο τύπου της ομάδας δεν αναφέρει πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όμως αυτό σίγουρα δεν θα γίνει άμεσα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και σε εξετάσεις.

Από αυτές επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, την στιγμή του τραυματισμού, του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστου Δάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα υποβληθεί σε εγχείρηση αύριο από τον κ. Δάρα και από τον γναθοχειρούργο κ. Ιατρού. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 5 ημέρες.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags