Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στην Σούπερ Λιγκ – «Τρίζουν» τρεις πάγκοι προπονητών – Στην πόρτα της εξόδου ο…
| 2018-11-04 23:30:00

«Σεισμός» στην Σούπερ Λιγκ – «Τρίζουν» τρεις πάγκοι προπονητών – Στην πόρτα της εξόδου ο…

Sportdog Team
«Σεισμός» στην Σούπερ Λιγκ – «Τρίζουν» τρεις πάγκοι προπονητών – Στην πόρτα της εξόδου ο…

Χαμός σε κορυφαία ομάδα. Διαβάστε στο sportdog.gr!

Με τον Ολυμπιακό να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, καθώς οι Πειραιώτες με το 1-0 στο Βικελίδης έφτασαν τους 19 βαθμούς και πλησίασαν στο -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -2 από τον Ατρόμητο, που το Σάββατο «κόλλησαν» μεταξύ τους στο 1-1.

Το διπλό αυτό του Ολυμπιακού όμως, προκάλεσε νέα προβλήματα στον Άρη, καθώς οι Κίτρινοι έχασαν τρία συνεχόμενα ντέρμπι και ουσιαστικά «ξενέρωσαν» τους οπαδούς τους, οι οποίοι και αποδοκίμασαν την ομάδα τους μετά την ήττα από τους Ερυθρολεύκους.

Το αποτέλεσμα αυτό αυξάνει και τις… μουρμούρες για τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος πλέον σε κάθε ματς δίνει εξετάσεις, καθώς πληθαίνουν οι φωνές που καλούν τον Θόδωρο Καρυπίδη να πάρει «δραστικά μέτρα», ώστε να επιστρέψει ο Άρης στις επιτυχίες. Για την ώρα και λόγω της καλής εμφάνισης κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα, ο Καταλανός δείχνει πως θα… βγάλει την εβδομάδα, όμως το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, είναι εξαιρετικά σημαντικό για το μέλλον του.

Σε δύσκολη θέση όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sprotdog.gr, βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας, μετά την τραγική εμφάνιση του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, όπου η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε με 3-0 από τον Πανιώνιο, όντας 2-0 πίσω στο σκορ από το πρώτο πεντάλεπτο. Την επόμενη εβδομάδα όμως ο Παναιτωλικός έχει ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον «πληγωμένο» ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικός!

Τέλος, όπως σας είχε μεταφέρει το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δύσκολη παραμένει και η θέση του Γιάννη Πετράκη, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις. Την Κυριακή έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία, έχοντας την κατοχή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, μη μπορώντας όμως να φτιάξει μία καλή ευκαιρία. Στον ΠΑΣ υπάρχει μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα, οι νίκες δεν έρχονται και οι σχέσεις του Πετράκη με τον Χριστοβασίλη, δεν είναι και οι καλύτερες. Εξίσου καθοριστικό το ματς της επόμενης εβδομάδας με τη Λάρισα εκτός έδρας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags