Facebook Pixel «Έκλεισε» ο Σα, δύσκολα για Γιαννιώτη - «Σαρώνει» ο Μαρτίνς, έκπληξη με Χριστοδουλόπουλο
| 2018-11-05 10:45:00

«Έκλεισε» μεταγραφάρα το καλοκαίρι, δύσκολα για Έλληνα άσο - «Σαρώνει» ο Μαρτίνς, τι κάνει με Λάζαρο

του Παναγιώτη Νικολάου
«Έκλεισε» μεταγραφάρα το καλοκαίρι, δύσκολα για Έλληνα άσο - «Σαρώνει» ο Μαρτίνς, τι κάνει με Λάζαρο

Για ποιον τα «σπρώχνει» ο Μαρινάκης. Tα πάνω-κάτω στην 11άδα.

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που εντυπωσίασε χθες στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν αναμφίβολα ο Χοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είχε καταπληκτικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που αποφάσισε να του δώσει γάντια βασικού σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Όποτε, άλλωστε, χρησιμοποιήθηκε ο 25χρονος πορτιέρε ήταν πάντα θετικός και, πλέον, πολύ δύσκολα θα βγει από το αρχικό σχήμα στα επόμενα παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χοσέ Σα είναι δανεικός από την Πόρτο, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και μπορούν να κάνουν χρήση της για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Γιαννιώτη, μάλλον ο Έλληνας τερματοφύλακας πληρώνει την κακή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, για τον 25χρονο γκολκίπερ υπήρχαν αρκετές επιφυλάξεις για τη μέχρι τώρα παρουσία του στα γκολποστ του Ολυμπιακού, ενώ και στο «Καραϊσκάκη» συχνά ο κόσμος εξέφραζε τη δυσφορία του προς τον πρώην πορτιέρε του Πανιωνίου.

Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης

Πάντως, ο Χοσέ Σα δεν είναι το μοναδικό «κέρδος» του Ολυμπιακού από τα τελευταία παιχνίδια. Ο Παπ Αμπού Σισέ αποδεικνύει συνεχώς την ανοδική του πορεία, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει από το καλοκαίρι ότι θα τον ενσωμάτωνε σταδιακά στα πλάνα του και τώρα έφτασε ο Σενεγαλέζος να δείχνει έτοιμος μετά από σωστή διαχείριση να κάνει το μεγάλο «μπαμ».

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος δεν πήρε στην αρχή της σεζόν ευκαιρίες, αλλά πλέον είναι από τους καλύτερους της ομάδας, ενώ… σταθερή αξία θεωρείται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος παρά τα όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς αποδεικνύεται λίρα εκατό, κάτι που οπωσδήποτε πιστώνεται στον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος τον πίστεψε από την αρχή και δεν τον «έκαψε» όταν η εξέδρα εξέφραζε αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά της.

Νάτχο αντί Φορτούνη, Φορτούνης αντί Λάζαρου

Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ανακαλύπτει νέους ρόλους για τους παίκτες του. Όπως αυτόν που έχει αναθέσει στον Μπίρμπας Νάτχο, ο οποίος, για ένα ακόμη παιχνίδι, μπήκε αλλαγή και άλλαξε όλο το ματς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στα επόμενα ματς ο Ισραηλινός άσος να πάρει φανέλα βασικού, αναλαμβάνοντας καθήκοντα οργανωτή στη θέση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μπορεί να περάσει στα πλάγια της επίθεσης αντί του ντεφορμέ Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Κάτι που το είδαμε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο δεύτερο μέρος.

Πάντως, στον Ολυμπιακό παραμένει το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι το τελευταίο δίμηνο οι Πειραιώτες έχουν πετύχει περισσότερα του ενός γκολ μόνο κόντρα στην Παναχαϊκή και την Ντουντελάνζ. Αν και στα τελευταία παιχνίδια υπάρχει σαφή αγωνιστική βελτίωση και άπαντες στο λιμάνι πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα να «ξεμπουκώσει» και σε αυτόν τον τομέα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερός Αλέφαντος για Ολυμπιακό, Μαρτίνς, Σισέ - Πρόβλεψη-φωτιά για το ντέρμπι με ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags