Facebook Pixel Νέος «χαμός» στην ΑΕΚ - Παίρνουν τα «σκάγια» τον Μάνταλο - Ψάχνει διάδοχο ο Μελισσανίδης
| 2018-11-05 11:32:00

Νέος «χαμός» στην ΑΕΚ - Παίρνουν τα «σκάγια» top όνομα - Ψάχνει διάδοχο ο Τίγρης, πληροφορία-βόμβα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέος «χαμός» στην ΑΕΚ - Παίρνουν τα «σκάγια» top όνομα - Ψάχνει διάδοχο ο Τίγρης, πληροφορία-βόμβα

Ποιον βγάζουν στη σέντρα μετά τον Ουζουνίδη. Από «μπαμ» σε «μπαμ»!

Όπως σας γράψαμε από χθες σε διαδοχικά ρεπορτάζ, το βάρος για την κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό πέφτει μοιραία στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και η κριτική που του ασκείται στα ρεπορτάζ της ομάδας είναι πρώτη φορά τόσο σκληρή.

Χαρακτηριστικό είναι σήμερα το πρωτοσέλιδο της «Live Sport» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο απαριθμεί τα λάθη του Μαρίνου Ουζουνίδη, σε αντίθεση με την «Ώρα», η οποία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο επιχειρεί να ρίξει τους τόνους ενόψει συνέχειας και στέκεται στο ξέσπασμα του Έλληνα τεχνικού στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι. Αν και όσα γράφονται σήμερα για την ομιλία που έγινε στους παίκτες είναι μάλλον… πολύ λίγα σε σχέση με όσα πραγματικά ακούστηκαν και το sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει από χθες με σχετικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το ξέσπασμα του Εβρίτη τεχνικού.

Μεταγραφή «καμπανάκι» για Μάνταλο

Πάντως, αυτό που σημειώνει σήμερα η εφημερίδα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αναφορά στην απόκτηση ενός «δημιουργικού» χαφ, καθώς πρώτη φορά γίνεται λόγος για παίκτη που ψάχνει η ΑΕΚ και πρέπει να έχει επιτελικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, τότε μάλλον «καίγονται» στόχοι που υπήρχαν μέχρι πρόσφατα στο προσκήνιο, όπως ο Νεμάνια Ραντόγια, ή ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, αν και ο τελευταίος έχει «παίξει» περισσότερο ως αντικαταστάτης του Αντρέ Σιμόες.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη πρόθεση που φέρεται να υπάρχει στην ΑΕΚ για απόκτηση μέσου με οργανωτικά στοιχεία, μάλλον αποτελεί «καμπανάκι» για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος παραμένει φανερά εκτός φόρμας. Όπως, άλλωστε, σας γράφαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει εκτός 11άδας τον αρχηγό της Ένωσης, ενώ στη διοίκηση ήδη κάνουν σκέψεις να αναζητήσουν στην αγορά πρόταση ανάλογη με αυτή που είχε προκύψει πριν λίγο καιρό από τη Γουέστ Μπρομ. Βέβαια, όσο ο Έλληνας άσος κινείται σε τόσο ρηχά επίπεδα, μόνο εύκολο δε θα είναι να προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτοιμος ο νέος παικταράς της ΑΕΚ - Έρχεται φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα - Έχουν τρελαθεί όλοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags