Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαρούχας: «Ανεπίτρεπτο λάθος από τον Τζήλο, καραμπινάτο πέναλτι στον Ελ Καντουρί»
| 2018-11-05 12:24:00

Βαρούχας: «Ανεπίτρεπτο λάθος από τον Τζήλο, καραμπινάτο πέναλτι στον Ελ Καντουρί»

Sportdog Team
Βαρούχας: «Ανεπίτρεπτο λάθος από τον Τζήλο, καραμπινάτο πέναλτι στον Ελ Καντουρί»

Ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Για ανεπίτρεπτο λάθος του Αθανάσιου Τζήλου στο Περιστέρι έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφερόμενος στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Παράλληλα, χαρακτήρισε πολύ καλές τις διαιτησίες στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και στο Άρης-Ολυμπιακός.

Ακολουθει μέρος των όσων είπε ο καθηγητής διαιτησίας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ:

«Ο Τζήλος ένας από τους καλύτερους διαιτητές έκανε ένα λάθος που δεν επιτρέπεται. Έγινε μπροστά στα μάτια του η παράβαση. Τώρα από την προβολή που έκανε το πόδι δεν υπάρχει δικαιολογία όμως, που δεν έδωσε αυτό το πέναλτι. Ή ο Κούλα Χασάν που έκοψε τη φάση. Αυτή η υπόδειξη είναι για ορισμένους που έλεγαν ότι βοηθά μια συγκεκριμένη φάση. Και σε αυτή τη φάση είναι στη σωστή θέση. Ο Τζήλος είχε καλά σφυρίγματα. Του ξέφυγε το πέναλτι που είναι καραμπινάτο, δεν μπορούσες να μην το δώσεις και ο Κούλα Χασάν στο 2ο λεπτό που σταματα τον Ελ Καντουρί για οφ-σάιντ που δεν υπάρχει. Στο πέσιμο του Μάτος δεν υπάρχει παράβαση». 

Για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 

«Ο Αυστριακός δεν έκανε λάθη. Και τα τραβήγματα στην περιοχή είναι τέτοια που οι Έλληνες παίκτες θα πρέπει να την ξεχάσουν. Κάποιος μια μέρα να δώσει και πέναλτι με κόκκινη. Στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν τέτοιες που έπρεπε να δώσει παράβαση. Και ένα οφ-σάιντ ο δεύτερος βοηθός που έδωσε σε μια επίθεση του Παναθηναϊκού στον Μακέντα». 

Για το Άρης – Ολυμπιακός: 

«Ο Σιδηρόπουλος εδώ έκανε μια πάρα πολύ καλή διαιτησία με σωστή εφαρμογή στον πειθαρχικό κανονισμό. Οι δύο περιπτώσεις ήταν κίτρινη κάρτα και σωστά έδωσε κίτρινη. Οι αγκωνιές, που και ο Φορτούνης και ο Γουνιές που διαμαρτυρήθηκαν δεν είχαν δίκιο. Στη διεκδίκηση της μπάλας από τον Σοουζα και τον Σα. Ο Σόουζα ερχόταν από θέση οφ-σάιντ και έπαιξε αντιαθλητικά. Σωστή η κίτρινη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags