Facebook Pixel Άρης: Τα σενάρια για τον διάδοχο του Ερέρα
| 2018-11-05 20:04:00

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Άρη - Ούτε... ο Τερζής - «Αυτός» ο επόμενος - Δύο άκυρα από Καρυπίδη

Sportdog Team
Καταιγιστικές εξελίξεις στον Άρη - Ούτε... ο Τερζής - «Αυτός» ο επόμενος - Δύο άκυρα από Καρυπίδη

Αυτό είναι το σχέδιο για τον αντί-Ερέρα. Δεν έχει γραφτεί πουθενά.

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί από την Δευτέρα (5/11) ο Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός προπονητής είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στην οποία αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους καθώς η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα κακή.

Ο ιδιοκτήτης των Κίτρινων ζήτησε από τον Ερέρα να του εξηγήσει τους λόγους της "καθίζησης" της ομάδας και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο η απόφαση του Καρυπίδη ήταν ειλημμένη και δεν μπορούσε να αλλάξει.

Έτσι, ανακοίνωσε το τέλος της θητείας του 64χρονου κόουτς στους Θεσσαλονικείς, που πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τοποθετήσει προσωρινά στο τιμόνι της τον Απόστολο Τερζή, έως ότου καταλήξει στον "εκλεκτό", που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επαναφοράς της στα θετικά αποτελέσματα.

Το πιθανότερο είναι η λύση να προέλθει από την περιορισμένη ελληνική αγορά, με το όνομα του Γιάννη Πετράκη να "παίζει" αρκετά, όπως σας έχουμε μετεφέρει και σε παλιότερο ρεπορτάζ εδώ στο sportdog.gr, αν και είναι ένας προπονητής που δεν κάνει μεγάλο "γκελ" στον κόσμο του συλλόγου, ενώ η περίπτωση του Σάββα Παντελίδη που υπάρχει στο background δεν μοιάζει εφικτή υπό κανονικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερός Αλέφαντος για Ολυμπιακό, Μαρτίνς, Σισέ - Πρόβλεψη-φωτιά για το ντέρμπι με ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags