Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνοιξε διάλογο με δημοσιογράφο ο Παντελίδης - Απίστευτη ατάκα για μεταγραφές
| 2018-11-05 23:30:00

Άνοιξε διάλογο με δημοσιογράφο ο Παντελίδης - Απίστευτη ατάκα για μεταγραφές

Sportdog Team
Άνοιξε διάλογο με δημοσιογράφο ο Παντελίδης - Απίστευτη ατάκα για μεταγραφές

Φοβερό σκηνικό στη συνέντευξη Τύπου.

Μετά την ήττα από την Ξάνθη ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το τι μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε διάλογο μαζί του!

"Εκτός από τις αγωνιστικές σκέψεις για αλλαγές υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό σας;", ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε: "Τι εννοείτε; Τι σκέψεις δηλαδή να υπάρχουν; Εγώ λέω να πάρουμε παίκτες. Εσείς τι λέτε; Τι έχετε να προτείνετε;".

Κατά τα άλλα, ο Σάββας Παντελίδης είπε τα εξής:

«Είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Περιμέναμε τώρα που άλλαξε το πρόγραμμα να μαζέψουμε βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Σ'ένα παιχνίδι που μπορεί να είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, με όχι καλές προϋποθέσεις γιατί ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις μας και εξακολουθήσαμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.Ότι δεν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμαστε άστοχοι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα και σαν επιστέγασμα ήρθε το γκολ της Ξάνθης. Ασφαλώς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι κάτι που μας πληγώνει αλλά δεν μας απογοητεύει», είπε αρχικά.
 
Για το τι πρέπει  να αλλάξει άμεσα για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται: «Να προετοιμαζόμαστε καλύτερα, να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ασφαλώς πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα είχαμε 9 τελικές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος μια ή δύο. Πρέπει να μας πεισμώσει το σημερινό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags