Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
| 2018-11-06 07:52:00

Το πιστεύει ο Κουρμπέλης - Τρομερή ατάκα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Το πιστεύει ο Κουρμπέλης - Τρομερή ατάκα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στη «LiveSport»:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, γιατί χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου. Από την άλλη κάναμε λάθη που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει, κινδυνέψαμε σε ορισμένες περιπτώσεις και πρέπει να διορθώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά. Κυρίως όμως μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».

Για το αν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αγχώνει τους πιο «άπειρους» παίκτες: «Άγχος, σε καμία περίπτωση. Μακάρι σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι εξέδρες να είναι έτσι ή και με ακόμη περισσότερους θεατές. Θα είναι το καλύτερο για εμάς. Παλεύουμε για να πείσουμε τους οπαδούς μας να έρθουν στο ΟΑΚΑ, προσπαθούμε σκληρά στα παιχνίδια, οι οπαδοί το βλέπουν και στο τέλος μας χειροκρότησαν και μας επιβραβεύουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση εκ μέρους όλων μας. Πιστεύω ότι διαπίστωσαν και αυτοί ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο σε αυτό το ματς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Παίζουμε εκτός έδρας, θα υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως πιστεύω στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τη σημασία του συγκεκριμένου ντέρμπι, όλοι έχουμε κίνητρο να παίξουμε καλά και θα προσπαθήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags