Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση για ΠΑΟΚ από πρώην παίκτη του: «Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»
| 2018-11-06 10:33:00

Αποθέωση για ΠΑΟΚ από πρώην παίκτη του: «Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Sportdog Team
Αποθέωση για ΠΑΟΚ από πρώην παίκτη του: «Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο Δικέφαλος φέτος έχει πάρει φόρα...

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης έκανε ο Γιάννης Σκόνδρας, περί του οποίου ο λόγος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι εύκολη η προσαρμογή. Δε χρειάζεσαι πάνω από μία εβδομάδα για να προσαρμοστείς. Όταν επιστρέφεις στη χώρα σου είναι εύκολο το να βρεις τα πατήματά σου».

Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα απ’ ότι στο εξωτερικό: «Σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά στο εξωτερικό, τόσο σε οργάνωση, όσο και σε σκέψη. Οι άνθρωποι στο εξωτερικό σκέφτονται εντελώς διαφορετικά. Το να παίζεις στο εξωτερικό είναι μία εμπειρία που θα πρέπει να τη ζήσει κάθε ποδοσφαιριστής».

Την παρουσία του στη Λαμία: «Είναι διαφορετικό να παίζεις σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος και σε ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους όπως η Λαμία. Στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο έπρεπε να κάνεις πρωταθλητισμό για να είσαι κοντά στην κορυφή, ενώ στη Λαμία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να αποφύγεις τον υποβιβασμό. Υπάρχει μεγάλη οργάνωση στη Λαμία και οι παράγοντες όπως και το προπονητικό τιμ νοιάζονται πολύ για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Αν αυξάνει τις απαιτήσεις η προσεχής αναδιάρθρωση: «Είναι άλλο να πέφτουν δύο ομάδες και άλλο το να υποβιβάζονται 3+1. Επίσης το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό, απ’ ότι ήταν όταν έφυγα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Πιστεύω ότι όλα φέτος θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα: «Σίγουρα οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ είναι πολλές. Μέχρι στιγμής έχει το προβάδισμα και από την άλλη διαθέτει και το ρόστερ για να πετύχει το στόχο του. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού Πρωταθλήματος».

Πώς νιώθει που στις δύο πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος βρίσκονται οι πρώην ομάδες του: «Πραγματικά χαίρομαι και για τον ΠΑΟΚ και για τον Ατρόμητο. Ξέρω καλά τι κλίμα επικρατεί και στις δύο ομάδες. Όταν αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ ήμασταν για έξι μήνες πρώτοι, όποτε ξέρω πως νιώθουν τώρα οι παίκτες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags