Facebook Pixel Άρχισαν οι «σαρωτικές αλλαγές» στην ΑΕΚ - Τρελή «δοκιμή» Ουζουνίδη με Μάνταλο - «Τρώει» Σιμόες
| 2018-11-06 11:50:00

Αδιανόητο: Άρχισαν οι «σαρωτικές αλλαγές» - Τρελή «δοκιμή» Ουζουνίδη με Μάνταλο - Ποιον «τρώει»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο: Άρχισαν οι «σαρωτικές αλλαγές» - Τρελή «δοκιμή» Ουζουνίδη με Μάνταλο - Ποιον «τρώει»

Απόφαση-φωτιά για τον αρχηγό. Όλα για όλα από τον Μαρίνο!

 

Αντιστροφή κλίματος παρατηρείται τελευταία για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δέχθηκε σκληρή κριτική, ακόμα και από «κιτρινόμαυρα» Μέσα, μετά τη νέα μέτρια εμφάνισή του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πλέον, όμως, υπάρχει διάθεση στήριξης προς τον αρχηγό της ΑΕΚ κι αυτό φαίνεται στα σημερινά ρεπορτάζ της ομάδας.

Μάλιστα, ενώ είχε διαρρεύσει αρχικά η πρόθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη να αφήσει στον πάγκο τον Έλληνα άσο, σε μια προσπάθεια να τον «ταρακουνήσει», τώρα ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζεται να θέλει «αναστήσει» τον παίκτη αλλάζοντας θέση και ρόλο μέσα στο γήπεδο.

Ο προπονητής της Ένωσης φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά να περάσει στον άξονα τον 27χρονο άσο, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τον ανεβάσει τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά.

Μάλιστα, όπως γράφεται, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει αρκετά πίσω τον Πέτρο Μάνταλο, όχι δηλαδή κοντά στον φορ, αλλά δίπλα στον Κώστα Γαλανόπουλο, ως «οκτάρι», αντί ενδεχομένως του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, ενώ μόνο σίγουρη δε θεωρείται η παραμονή του στην ομάδα.

Βέβαια, η συγκεκριμένη θέση δεν είναι άγνωστη για τον Πέτρο Μάνταλο. Εκεί έχει παίξει και στην Ξάνθη με προπονητή πάλι τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο, όπως σας έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο Έλληνας άσος δεν… τρελαίνεται να γυρίσει τόσο πίσω και να αναλάβει ανασταλτικά καθήκοντα.

Από την άλλη, στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο παίκτης, δύσκολα μπορεί να παίξει πιο προωθημένος, σαν «δεκάρι» δηλαδή. Θα μοιάζει με «έγκλημα» μία τέτοια κίνηση, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μάλλον δε θα το κάνει πράξη, καθώς προτιμάει πίσω από τον επιθετικό να βάζει διαφορετικού είδους παίκτες (βλέπε Κλωναρίδη).

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι αυτή τη σκέψη για την αξιοποίηση του Πέτρου Μάνταλου στα χαφ ο Μαρίνος Ουζουνίδης την έχει από το καλοκαίρι, ωστόσο λόγω του ότι ο παίκτης προτιμούσε να παίζει στις πτέρυγες δεν την είχε υλοποιήσει μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια ΑΕΚ τώρα; Σκάει απίστευτη βόμβα με Σάμαρη - Πού παίρνει μεταγραφή - Δεν υπάρχει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags