Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από επίσημα χείλη: «Λύσαμε οριστικά τα προβλήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
| 2018-11-06 12:26:00

Αποκάλυψη από επίσημα χείλη: «Λύσαμε οριστικά τα προβλήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Αποκάλυψη από επίσημα χείλη: «Λύσαμε οριστικά τα προβλήματα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Ποιος το είπε!

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης:

«Εξετάσαμε ενδελεχώς, όλα τα συναρμόδια υπουργεία, όσα έπρεπε για να καταλήξουμε σε μια λύση που θα ανοίγει τον δρόμο για να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα αρμόζει στην ιστορία του», σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Είναι απόλυτα θωρακισμένη η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή. Υπάρχουν διατάξεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίες μας εξασφαλίζουν ώστε να μην βρούμε… άλλα πράγματα μπροστά μας στην πορεία.

Νομίζω ότι είναι μια άψογη νομοτεχνικά τροπολογία, που λύνει οριστικά το πρόβλημα και με την οποία η κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για την δημιουργία μεγάλων αθλητικών υποδομών. Διότι, αν και ξόδεψε πολλά λεφτά η χώρα για μεγάλες αθλητικές υποδομές… αθλητικές υποδομές δεν έχει».

Στα προβλήματα με τα χρέη που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τον Ηρακλή. Είναι μια πονεμένη ιστορία ο Ηρακλής. Εχει βιώσει το σύνολο των αδικιών του ελληνικού συστήματος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Είναι περίπλοκα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σημερινή διοίκηση, πάντως, είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις κι εμείς, στο βαθμό που μπορούμε, θα είμαστε δίπλα τους».

«Δεν ισχύει ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση από μέρους μου. Έχουμε ένα μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τους προπονητές και τα γυμναστήρια, ενώ έχει μέσα και πολλές άλλες διατάξεις για τις ομοσπονδίες, ενώ αμέσως μετά θα κατατεθεί και ο μεγάλος αθλητικός νόμος που θα ρυθμίζει όλα τα υπόλοιπα θέματα που έχουν απομείνει. Θα χρειαστούν παρεμβάσεις και για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν το συνδέω με το νόμο. Αυτά θα έρθουν με τροπολογίες, ή αν προλάβουμε θα τις ενσωματώσουμε στο νέο νομοσχέδιο», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags