Facebook Pixel Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Δώνης - Τεράστια μαγκιά με Ολυμπιακό - «Χουνέρι» σε Μαρτίνς;
| 2018-11-06 14:26:00

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Δώνης - Τεράστια μαγκιά με Ολυμπιακό - «Χουνέρι» σε Μαρτίνς;

του Νίκου Στεργίου
Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Δώνης - Τεράστια μαγκιά με Ολυμπιακό - «Χουνέρι» σε Μαρτίνς;

Όλα για το καλό της ομάδας. Απόφαση-έκπληξη, δείχνει πολλά.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το αγωνιστικό πλάνο που εφάρμοσε απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο σκέφτεται σοβαρά να αντικαταστήσει κάποια πρόσωπα.

Πρώτα απ’ όλα, ο κόουτς του Τριφυλλιού είναι πολύ πιθανό να αφήσει στον πάγκο τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, για τους λόγους που προαναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, ενώ τη θέση του νεαρού εξτρέμ θα πάρει λογικά ο Αντονί Μουνιέ.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να κάνει μία αλλαγή και στον άξονα. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Χρήστος Δώνης νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο (γι’ αυτό έγινε αλλαγή με την ΑΕΚ) δίνει πολλές πιθανότητες να περάσει στην 11άδα ο Έργκους Κάτσε.

Μάλιστα, ο Αλβανός μέσος δείχνει τελευταία σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να μπει στο αρχικό σχήμα πλάι στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος και δεν κάνει ποτέ εξαιρέσεις. Γι’ αυτό στο Κορωπί βλέπουν να δίνει φανέλα βασικού στον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, μιας και ο Χρήστος Δώνης δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρντ απόδοσης.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Δώνης λέγεται πως έχει στο μυαλό του να κάνει κάποιες εκπλήξεις στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα κάτι σχετικά με το πλάνο που έχει στο μυαλό του, ωστόσο εκτιμάται ότι δύσκολα θα το διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό, μιας και κόντρα στην ΑΕΚ απέδωσε εξαιρετικά, άσχετα αν οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασαν 5,5 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες - Πού βρέθηκαν τόσα λεφτά; - Θα «πεθάνουν» οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags