Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Ερέρα για τους λόγους που έφυγε από τον Άρη - «Καρφιά» για την σχέση του με Καρυπίδη
| 2018-11-06 17:53:00

Αποκαλύψεις Ερέρα για τους λόγους που έφυγε από τον Άρη - «Καρφιά» για την σχέση του με Καρυπίδη

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Ερέρα για τους λόγους που έφυγε από τον Άρη - «Καρφιά» για την σχέση του με Καρυπίδη

Ο Ισπανός μίλησε για το "διαζύγιό" του από τους Κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Punto 7 Radio» ο Πάκο Ερέρα:

«Είναι ημέρα ξεκούρασης, αλλά καταλαβαίνω ότι για εμένα θα είναι μεγάλη περίοδος η ξεκουράσης (γέλια). Τους είχα πει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ότι για εμένα δεν θα εξαρτώταν η παρουσία μου από το αποτέλεσμα. Θα εξαρτώταν από τι ένιωθα. Εντάξει, μπορεί να πει κάποιος ο Άρης έχασε τρία συνεχόμενα ματς. Αλλά και η Λεγανές εάν παίξει με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο, θα είναι δύσκολο να νικήσει ένα από αυτά τα ματς. Ο Άρης έπαιξε αυτά τα τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Είχαμε κακοτυχία σε αυτά τρία ματς.

Παίξαμε στα ίσα τους αντιπάλους μας. Αμυνθήκαμε καλά κόντρα στους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Αλλά, μερικές φορές δεν αρκεί. Ήμασταν πιο μικροί από τους αντιπάλους μας. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κι ΑΕΚ είναι τα φαβορί, αλλά μου άρεσε που μια ομάδα σαν τον Άρη - η οποία έλειπε τόσα χρόνια από την πρώτη κατηγορία - μπόρεσε κι απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Για το πρόσημο της εμπειρίας του στον Άρη και τον Ματέο Γκαρσία: «Δεν πήγα στον Άρη για τα χρήματα. Δεν με ενδιέφερε αυτό. Έψαχνα μια διαφορετική εμπειρία. Υπήρχαν προβλήματα. Αλλά, υπήρχαν και καλά πράγματα. Η ικανοποίηση να δουλεύω με νέα παιδιά, όπως ο Ματέο. Είναι καταπληκτικό που δούλεψα μαζί του. Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση μου, που έβλεπα καθημερινά την πρόοδό του. Η Λας Πάλμας έχει ένα κανόνι για το μέλλον».

Για τη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Υπήρχαν μικρά προβλήματα στη σχέση μας. Ο κόσμος δεν ήταν υπέρ της απομάκρυνσής μου νομίζω. Είναι φανταστικοί οπαδοί. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου».

Για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Είχα έναν Έλληνα παίκτη στη Θέλτα, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ήλθε και με βρήκε και μου είπε ότι καμία άλλη ομάδα σαν τον Άρη δεν παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags