Facebook Pixel Sportdog.gr | «Όχι» Φύσσα σε πρόταση της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα!
| 2018-11-06 22:00:00

«Όχι» Φύσσα σε πρόταση της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα!

Sportdog Team
«Όχι» Φύσσα σε πρόταση της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα!

Η προσέγγιση προς τον σημερινό διευθυντή της Ακαδημίας του ΠΑΟ για επιτελικό πόστο στις εθνικές ομάδες και οι λόγοι της άρνησής του.

Σε καθεστώς πλήρους αναδιοργάνωσης των κλιμακίων των εθνικών ομάδων βρίσκεται πλέον η ΕΠΟ, μετά το πρώτο βήμα της πρόσληψης του Άγγελου Αναστασιάδη στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού και του Αγγελου Μπασινά στο τιμ των συνεργατών του (απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις). Στο πλαίσιο αυτό, υψηλόβαθμα στελέχη της Ομοσπονδίας προσέγγισαν προ ημερών κι άλλο ένα μέλος της «χρυσής» ομάδας του Euro 2004, τον Τάκη Φύσσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ethnos.gr, o σημερινός διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, που εργάστηκε ως τιμ μάνατζερ στην εθνική ανδρών από το 2010 έως το 2014 (επί ημερών Φερνάντο Σάντος), δέχθηκε πρόταση επιστροφής στη «γαλανόλευκη», προκειμένου να αναλάβει ένα πολύ πιο αναβαθμισμένο, επιτελικό πόστο όλων των εθνικών ομάδων.

Η απάντηση του παλαίμαχου άσου, ωστόσο, ήταν αρνητική (μολονότι η πρόταση που του έγινε ήταν εξόχως κολακευτική), καθώς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει στη… μέση τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού απ’ τον Δεκέμβριο του 2016 και ήδη στην Ομοσπονδία, κινούνται σε άλλες κατευθύνσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags