Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοβαρά παράπονα Γαλανόπουλου: «Δεν μας άφησε ο διαιτητής...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-08 00:27:00

Σοβαρά παράπονα Γαλανόπουλου: «Δεν μας άφησε ο διαιτητής...»

Sportdog Team
Σοβαρά παράπονα Γαλανόπουλου: «Δεν μας άφησε ο διαιτητής...»

Διαμαρτυρία για τη διαιτησία από τον Έλληνα άσο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξέφρασε την άποψή του ότι το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Μπάγερν Μονάχου ήταν τραβηγμένο και τόνισε πως ο διαιτητής έκοψε την ΑΕΚ σε δύο περιπτώσεις και δεν την άφησε να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μία δυνατή ομάδα και μία καυτή έδρα. Μία ομάδα που μπορεί να σε τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά. Παίξαμε με διαφορετικό τρόπο και πήγε καλά. Κατά τη γνώμη μου τραβηγμένο ήταν ένα τραβηγμένο πέναλτι και θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα διαφορετικό ματς», ανέφερε αρχικά ο Γαλανόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια ο άσος της ΑΕΚ πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιες φάσεις, μας έκοψε και άλλες δύο ο διαιτητής ο οποίος και δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Βέβαια η Μπάγερν ήταν καλύτερη».

Όσο για τη συνέχεια και τα δύο τελευταία ματς του ομίλου: «Όλα τα ματς μας έδωσαν κάτι και πήραμε εμπειρίες. Με τον Άγιαξ είδαμε τον τρομερό ρυθμό που είχε, η Μπενφίκα με την ποιότητά της και με όλα αυτά γινόμαστε καλύτεροι. Η ΑΕΚ δεν είχε να χάσει τίποτα, αλλά στα δύο τελευταία ματς θέλουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και να το ευχαριστηθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags