Facebook Pixel «Τρελάθηκε» ο Ουζουνίδης, σε αυτούς «την έπεσε» - Μόνο εδώ τι έγινε με Τσόσιτς-Χουλτ
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-08 10:52:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρίνος, εκεί «την έπεσε» - Έτσι έκλεισε στόματα - Μόνο εδώ τι έγινε με Τσόσιτς-Χουλτ

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τρελάθηκε» ο Μαρίνος, εκεί «την έπεσε» - Έτσι έκλεισε στόματα - Μόνο εδώ τι έγινε με Τσόσιτς-Χουλτ

Πέταξε την «ταμπέλα» ο Ουζουνίδης, πάνω απ' όλα η ΑΕΚ.

Η καλή παρουσία της ΑΕΚ στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν σίγουρα βοηθάει τους «κιτρινόμαυρους» να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστώνεται σίγουρα το γεγονός ότι κατάφερε να παρουσιάσει μία ομάδα με τελείως διαφορετική φιλοσοφία και, μάλιστα, μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.

Και ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να πετάξει από πάνω την ταμπέλα του «δογματικού», που του είχαν χρεώσει αρκετοί, αλλάζοντας το σύστημα και παίζοντας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, πιθανότατα για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, σίγουρα τα τελευταία χρόνια από τη θητεία του στον Πανιώνιο και μετά.

Για όσους θυμούνται, όσο ήταν στον Παναθηναϊκό, ο 50χρονος τεχνικός είχε παρατάξει τους «πράσινους» με τριπλέτα στην οπισθοφυλακή μόλις σε ένα ματς, στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα (με τρίτο στόπερ τον Ματίας Γιόχανσον).

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να αλλάξει τη νοοτροπία του και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου αγώνα, παίρνοντας άριστα, τουλάχιστον όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, αποδεικνύει πως έβαλε πάνω απ’ όλα την ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει τα κακώς κείμενα.

Βέβαια, η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει συνέχεια και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Μπενφίκα και τον Άγιαξ να επιβεβαιώσει τα σημάδια βελτίωσης που παρουσίασε χθες και το σημαντικότερο να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κανένα πρόβλημα με Τσόσιτς-Χουλτ

Στο μεταξύ το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ούρος Τσόσιτς και τον Νίκλας Χουλτ θεωρείται λήξαν. Πριν καν οι δύο παίκτες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Σέρβος στόπερ ζήτησε συγγνώμη από τον Σουηδό μπακ για την απρεπή ενέργειά του (να του τραβήξει την κοτσίδα), με αποτέλεσμα να μη δοθεί καμία συνέχεια και να μη χρειαστεί καν η επέμβαση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό είναι ομαδάρα η ΑΕΚ - Τεράστιο επίτευγμα Ουζουνίδη - Στα ίσα με Μπάγερν - Δε θα το πιστεύεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags